Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a cerut CSM stenograma şedinţei Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 04 mai 2015, în cadrul căreia Daniel Horodniceanu a primit aviz pozitiv. pentru ocuparea funcţiei de procuror şef al DIICOT. Atunci, Horodniceanu cinci voturi "pentru" şi două "împotrivă".

„În vederea exercitării prerogativelor de numire în funcție a procurorului-șef al DIICOT, prevăzute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, Președintele României a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii, spre consultare, stenograma şedinţei Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 04 mai 2015, şedinţă în care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justiţiei, precum şi documentele care au fost avute în vedere la adoptarea Hotărârii nr. 192/04.05.2015 a Secţiei pentru procurori, prin care a fost avizată această propunere”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.
Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Dexter . Nu stiu problema cit de cit la Iasi , restul insa era doar o idee , nu neaparat si (posibila) reala .

11 mai 2015 19:46

Frățilă Gheorghe Nene Dexter , nu ai observat ce s-a întâmplat la IAȘI , de la data plecării lui Bica până în prezent ? Iar la IAȘI este șef Horodniceanu ! Oare DIICOT IAȘI nu trebuie întrebat nimic ?

11 mai 2015 18:30

Dexter . Probabil trebuie sa-si numeasca un cunoscut , ori macar din sibiu , procuror "remarcat" in dosare tip transgaz , forseco , etc . Sigur vrea ceva in schimb (avioane , ...) , macar corect sa fie - ca-n ultima vreme hans hauseannis si consiliierii sai ciudati dau caruta cu asini numai prin garduri !

11 mai 2015 15:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.