Barometrul INSCOP Research a măsurat gradul în care românii au scăpat de complexul Elena Ceauşescu şi sunt pregătiţi pentru oficializarea instituţiei Primei Doamne.

26,1% dintre români declară că au o părere foarte bună despre Carmen Iohannis, iar 41,9% o părere bună. Practic, 68% dintre respondenţi declară o părere pozitivă (bună şi foarte bună) despre prima doamnă. 24,3% au o părere neutră („nici bună, nici proastă”), 6,1% este procentul de nonrăspunsuri.

De remarcat că doar 1,6% dintre români au o părere proastă şi foarte proastă despre prima doamnă (cifră statistic nerelevantă), deci o dezbatere publică despre instituţionalizarea acestui statut beneficiază de un public favorabil dnei Iohannis.
Integral pe AdevărulComentarii

cititor mai slabiti-o cu "prima doamna". .Nu suntem nici americani, nici,francezi.Nu scapati din vedere ca respectivele "prime Doamne "primesc si ele un fel de salariu,ca sa faca fatza, in calitate de prime Doamne.Sa ne intindem cat ne tine plapuma.

18 mai 2015 13:06

Alta treaba n-aveti?! Vorbiti (scrieti) mai degraba despre dacii liberi, despre readucerea in tara a medicilor (prin salarii decente), sau despre regasirea spiritului national.

18 mai 2015 12:10

Vivi Aici este vorba dupa parerea mea despre sotia presedintelui si nu despre institutia primei doamne, sunt doua lucruri total diferite. Faptul ca respecti o doamna nu inseamna ca trebuie sa-i facem si institutie, sai dam consilieri personali si de ce nu un buget pe masura si chiar un elicopeter nu avion. Doamna este professor si nimic mai mult. Daca presedintele avea si copii mai cream o institutie?

18 mai 2015 12:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.