O oală sub presiune aflată într-o maşină parcată în parcul National Mall a trezit suspiciunile Poliţiei Capitoliului din Washington care a chemat, ieri seară, o echipă de genişti temându-se că este vorba despre o bombă, transmite CNN, conform mediafax.

Ofiţerii au observat maşina staţionată în timpul unei patrule de rutină şi au considerat-o suspectă. În interior se afla o oală sub presiune şi ceea ce părea a fi o butelie de gaz. Ofiţerii au simţit un miros puternic de benzină.

Poliţia a instituit un perimetru de securitate şi a închis un sector al străzii situate în apropierea Capitoliului ca măsură de precauţie. O echipă de genişti a "distrus obiectele care generau îngrijorare din vehicul, inclusiv oala sub presiune" printr-o detonare controlată.

În urma anchetei nu s-a găsit nimic suspect. Şoferul a fost arestat şi acuzat de "conducerea autovehiculului cu permisul suspendat".


Comentarii

falconetti Goange americane, doar de dragul de a se da victime....Marlanie tipic yankeyka.... Golanie sfruntata... Ca la 11.09.2001.... Victimele propriilor sforarii!!!

25 mai 2015 20:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.