Un bărbat de 32 de ani, angajat la societatea de salubritate din municipiul Vaslui, a murit, joi seara, în urma unui accident de muncă, după ce a fost prins şi strivit în bena unei maşini de transport gunoi, el fiind observat prea târziu de către şoferul autospecialei.

Potrivit primelor cercetări făcute de poliţişti, accidentul de muncă mortal a avut loc în curtea fostei societăţi de termoficare din Vaslui, acolo unde Goscom SA, unitate a Consiliul Local, are un punct de lucru pentru sortarea deşeurilor menajere preluate de la populaţie.

Astfel, un angajat al societăţii de salubritate se afla în spatele maşinii de transport gunoi când a fost prins între capacul de la benă şi bena autospecialei, fără a reuşi să se salveze.Bărbatul de 32 de ani a fost observat prea târziu de şoferul maşinii, care a oprit imediat şi l-a dat jos pe colegul său, solicitând intervenţia unei ambulanţe la numărul de urgenţă 112.

"Echipajul medical al SMURD care s-a deplasat la caz a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul. Salariatul suferise leziuni grave la nivelul pieptului, după ce a fost prins între capacul benei şi benă", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui a declanşat propria anchetă în acest caz, având în vedere că a fost un accident de muncă.


Comentarii

sherlok Ipoteza cea mai probabila e ca amandoi au confundat motorina cu tzuica.

5 iunie 2015 9:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.