Elena Udrea va fi judecată în continuare sub control judiciar în dosarul "Gala Bute", au decis marți judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

La termenul de marți al procesului, Udrea a cerut să-i fie revocat controlul judiciar impus în dosarul "Gala Bute", în care este judecată pentru corupție.

Tot acum, ea s-a plâns că se simte "vânată", deoarece este fotografiată non-stop.

"Aș vrea doar să nu mai fiu fotografiată non-stop. Când nu sunt paparazzi, sunt câțiva cetățeni de bine care fac fotografii și apoi le trimit presei, astfel încât efectiv mă simt vânată. Nu fac nimic mai mult decât face orice om. Da, și eu mănânc, și eu dorm, și eu mă duc la toaletă, dar nu cred că astea trebuie să fie momente pe care să le surprindem cu telefonul mobil și să le dăm spre publicare. Fiecare cetățean care are un telefon mobil devine un paparazzo în România", a declarat Udrea, la ieșirea din sala de judecată.Integral pe AgerpresComentarii

Pute dar de ce esti in negru ti-a murit cocosul ? Nu de mult iti doreai copii ,de ce nu faci nu ai bani ,sau nu ai timp si de ei ???Panarama cand iti aratai cracii peste tot si erai fotografiata iti placea ??Panarama!!

5 august 2015 9:10

UNFORGIVEN Da, dar nu tot omul fura cum a furat ea, nu incaseaza sacose cu bani ca ea, nu-si bate joc de miliardele din bugetul tarii si banii europeni si nu pozeaza in continuu ca ea, sfidand oamenii corecti care muncesc cinstit in aceasta tara fara ca macar sa viseze la ce isi permite ea din furt. PS: La puscarie !

5 august 2015 4:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.