Gabriel Oprea a precizat că partidul pe care îl conduce, Uniunea Națională pentru Progesul României (UNPR), a ales să facă politică într-un alt mod, mai serios, și de aceea este plăcut de oameni.

”Suntem mai serioși. Am ales să facem politică într-un alt mod, într-un mod mai serios. Ne-am ținut mereu cuvântul. Acest lucru este foarte important în politică, întotdeauna să îți ții cuvântul”, a spus Oprea la Antena 3.

În ceea ce privește planurile de viitor al UNPR; Oprea a precizat că deocamdată rămân în Coaliție deoarece și-au asumat acest angajament, însă a subliniat că există un curent în interiorul partidului pentru a se afirma ca partid se sine stătător, fără vreo alianță.

Integral pe România LiberăComentarii

mascalpone Deschide ochii mai bivole! Ti se parte ca esti mai interesant si mai grav cand vorbesti cu ochii inchisi sau pleoapele tremurande???? Tot o curva si UNPR... CAre Progres??? Al cui???? Doar al vostru!!!!!!

19 august 2015 10:44

mnbjhghr Mai cacat daca iesi din coalitia cu penali din PSD ,,unde o data ai facut si tu parte si iara te ai intors la ei ,,voi singuri in veci nu pupati parlamentul ,,2,2 % cat luati la votare e slabut,,,

18 august 2015 22:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.