Cumpărătorii de autovehicule rulate din România au la dispoziţie primul instrument de verificare online a istoricului maşinilor - InspectorAuto.ro, doar pe baza numărului unic de identificare (VIN), a anunţat iniţiatorul proiectului, Mihai Cune, fondator şi director general al InspectorAuto.ro.

Prin acest serviciu persoanele interesate să achiziţioneze o maşină rulată pot vedea istoricul de daune al acesteia sau dacă a fost raportată ca furată în România şi alte şase ţări din Uniunea Europeană, prin simpla introducere a VIN, putând astfel să-şi dea seama dacă sunt pe cale să cumpere o maşină fără accident, una care a avut doar avarii minore sau una care a fost daună totală.

'Cred în tranzacţii auto transparente şi îmi doresc să nu mai existe cumpărători păcăliţi. Experienţa de peste zece ani pe care o am în domeniul auto, în toate segmentele acestuia - de la maşinile din târgul auto de la Vitan şi până la soluţiile online de promovare şi tranzacţionare de la autovit.ro - mi-a arătat cât de slabă este în realitate piaţa autovehiculelor rulate de bună calitate şi cât de greu este de găsit un vânzător cinstit', a declarat Mihai Cune.

Integral în Jurnalul Naţional

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.