Vicepreşedintele SUA, Joe Biden, s-a arătat mulţumit de faza în care a ajuns lupta anticorupţie din România şi a salutat faptul că ţara noastră nu este atât de dependentă energetic de Rusia, la fel ca alte state din zonă. Relaţia dintre Biden şi Iohannis va fi de acum înainte una directă, pe o linie telefonică scurtă, nu prin intermediul ambasadelor. Iohannis l-a invitat pe vicepreşedintele Americii, în toamnă, la Bucureşti.

Klaus Iohannis a fost primit, luni seara (ora României), la Casa Albă, de vicepreşedintele SUA, Joe Biden. Deşi cele două părţi conveniseră ca discuţia să se întindă pe parcursul a 60 de minute, întâlnirea dintre Biden şi Iohannis s-a prelungit cu încă 10 minute, detaliu ce arată că la Washington s-au dezbătut câteva subiecte cu greutate. De altfel, concluziile întrevederii, anunţate mai întâi de preşedintele Iohannis, printr-o declaraţie de presă susţinută la Ambasada României în SUA, dar şi poziţia lui Joe Biden, prezentată oficial tot de Adminsitraţia Prezidenţială de la Bucureşti, arată că agenda discuţiilor a fost încărcată. Temele au fost împărţite între problemele interne ale României şi chestiuni ce ţin de politica externă, dar la care noi suntem direct racordaţi. “O întâlnire foarte bună, foarte caldă”, a fost caracterizarea în două cuvinte a preşedintelui Iohannis.Integral pe AdevărulComentarii

Ion C. Din pacate reteaua mafioto pdl-isto-basista ,care a devalizat bugetul tzarii ,iar acum sunt protejati de justitie, au avut proptele hat...pana la Casa Alba la nenea Joe,seful al Mare. Base stia cum sa imparta tainul. Pe Obama l-a durut in cot de noi. Probabil i s-a spus; Romania e a noastra, nu te baga.Cand s-a prins Obama ,cum sta cu Romania , nu le-a mai dat ambasadorul pe care-l vroiau unii. Pana la urma l-a trimis pe Hans care vine cu aceleasi idei ca predeecesorii,semn ca oculta si-a impus omu. Acum Joe il foloseste pe bietul Iohanis pentru controlul Romaniei. Un control care ne umileste si ne situeaza in pozitia de colonie. I-a promis fir rosu direct,cu conditia sa execute tot. Iohanis stie cum si cine l-a ajutat sa ajunga Presedinte.Ca atare niciodata nu va avea puncte de vedere personale sau curaj sa se opuna licuricilor.

29 septembrie 2015 15:37

Relu Bravo d-le Nae !!

29 septembrie 2015 14:28

nae Cum dracu de nu stiu acesti americani care cred ca stiu tot , ca acest presedinte este corupt , dovada fiind cele cateva cazuri de dobandiri ilicite a unor locuinte , ca este implicat total si direct in comenzi de executii politice , comandand dosare pentru cei carew in opinia sa trebuie sa dispara , ca protejaza cei mai mari hoti , corupti , care au devalizat tara cu cateva miliarde de euro in ultimii zece ani - colegii pedelisti - fara a da socoteala in justitie , fiind sistematic ocoliti de magistratii obedienti , preluati de la Basescu ! SI ATUNCI , DESPRE CE PRESEDINTE CORECT VORBIM ?

29 septembrie 2015 12:34

calimente Romanioa devine cap de pod al Americii in zona. Foarte grav pt noi deoarece devenim tinte pt teroristii care vor sa se raybune pe SUA si aliatii ei. Si asta pt crimele comise de SUA in numele propriilor orgolii de suprematie nejustificata. ONU= vacs in fata SUA.

29 septembrie 2015 12:23

ca de la stapan la sluga ! "Relaţia dintre Biden şi Iohannis va fi de acum înainte una directă, pe o linie telefonică scurtă, nu prin intermediul ambasadelor." fara comentarii!

29 septembrie 2015 11:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.