Profesorul Peter Smith, Decan la Medicină de la Universitatea New South Wales din Sydney, spune că un copil născut în zilele noastre are toate șansele să trăiască 100 de ani.

Medicamentele care vor ajuta corpul să se repare singur și să reziste mai mult - aproape 150 de ani - se află acum în faza de dezvoltare. În același timp, viața la 150 de ani nu va fi grea, pentru că terapiile cu celule stem ne vor ajuta să rămânem sănătoși, spune profesorul, potrivit "Daily Mail".

Decât să trecem printr-un declin lung al sănătății, pastilele respective vor tonifia organismul până cu puțin timp înainte de moarte. "Cred că există speranțe reale că vom putea să prelungim viața cu câteva decenii. Dar scopul nu e de a mai câștiga ani, ci de a trăi o viață lungă și sănătoasă. Nu ne dorim să trăim mai mult, ci să trăim mai mult și mai bine", a mai spus Peter Smith.(...)


Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

teodor Pana in 2020 este posibil sa se iste un razboi, sa decimezi peste jumatate din omenire. Ce care vor ramane ,chear au nevoie de asa ceva.

23 octombrie 2011 12:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.