Gică Popescu a rămas fără permis, duminică dimineaţa, după ce a fost prins conducând cu 111 kilometri la oră prin Bucureşti. În acea zonă, limita maximă de viteză este de 60 de kilometri la oră.

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal, în prezent membru al Comisiei de Disciplină a UEFA le-a spus poliţiştilor că se grăbea să facă jogging. El era în maşină cu fiica sa.

Integral pe România LiberăComentarii

Unul din Centru Bravo Romani!! Mai jigniti-i si pe Hagi,Nadia,Nastase,Tiriac, Patzaichin, C.Dinu,Boloni,...Eminescu, Cuza, Decebal ,Scolrilo,si pupati-i pe Sudistii vostri di Piata Revolutiei,care platiti fiind,nu-i amendeaza nimeni pt.delirul si circul facut si blocarea circulatiei dupa regula muschiului lor(USL),din intreaga Zona Zero

23 august 2012 12:56

Circula-v-as ! Singura viteza care nu te omoara, conform povestii : "reducerea vitezei pana la limita de evitare a oricarui pericol" este viteza ZERO (si asta numai daca stai intr-un pom inalt). ESTE SUPERB CA PUNETI BOTUL LA POVESTILE ASTEA IDIOATE, si in acelasi timp uitati ca: - nici unul din neamul lui Garcea (cu G mare din pura consideratie pentru Mugur Mihaescu) nu sta sa faca "circulatie" cum ar trebui dupa statul de plata, se ascund in spatele radarului si al fiolei ca e mai comod, dar REFUZA sa vada dobitocul care iese de pe drum de tara pe drum national si nu se uita precum boul, nici dreapta nici stanga, refuza dealtfel si sa auda motocicilistii care trec cu cate o "partzoneta" la miezul noptii si urla de zici ca a inceput CM formula 1 in cartier , si asa mai departe. Cand miroase a somaj, ii pun de-un radar si-o fiola, circulatie .... pielea. Isi merita somajul !

29 octombrie 2011 21:50

sorin ce pretentie sa ai de la unul ca Gica Popescu, care si/a turnat colegii la Securitate

24 octombrie 2011 14:25

Nemo Sa-i fie rusine! Ce tupeu...ce lipsa de considerati ptr. ceilalti! Bine ca s-a aplicat legea!

24 octombrie 2011 9:57

anne1970_ar Si ce daca e Gica Popescu?, legea e egala pt toti, cu atat mai mult, fiind o persoana publica, nu era un banal nesimtit de 111 km/h... Amarata Romanie.. numai teribilisti avem..

23 octombrie 2011 23:21

Domnisoara Cucu Si narodul acesta de fotbaliator - Ghe Popescu - face fitze, mai oameni buni??!!?? Ia te uita !!??!! Pai acesta nu stie, vorba ceea, sa scrie dupa dictare, si stie sa apese o pedala pina in zona inconstientei??!!?? Gata! S-a dus in "adincuri" draga noastra tarisoara! Nu mai e nimic de facut! Pa,ma!

23 octombrie 2011 16:47

pensionar SI MULTI INCRECAU SA APERE, RINOCERI CU BOLIZI IN VIATA ROMANIEI.DUPA 5 ZILE DE TRAGIC ACCIDENT CU TREI MORTI FFRATELE LUI HUIDU CIRCULA CU 200 KM, SI POPESCU CU 111 KM PE ORA!!!!!!!!!!!!!!!CTP A AVUT DREPTATE.CE SANSA ARE UN BIET CERSATOR CU MASINUTA SA, S-AU UN PIETON?????CIMITIRUL.

23 octombrie 2011 13:30

sorin un turnaror tampit

23 octombrie 2011 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.