In urmă cu doi ani, au apărut primele zvonuri cu privire la posibilitatea unei invazii extraterestre asupra Pământului. Se spunea atunci că invadatorii vin din sistemul nostru solar, provenind de pe aşa-zisă planetă "X". Speculaţiile au început imediat şi ele au suprapus data fatidicului an 2012 cu data aproximativă a invaziei extraterestre.
Astronomii au urmărit zvonurile, dar şi-au continuat calculele şi interpretările în legătură cu posibila ameninţare şi, în timp relativ scurt, au anunţat că dat probabilă a unor evenimente ameninţătoare ar putea fi ultimul trimestru al anului 2011.
Un lucru este sigur: "ceva" important, ceva cu adevărat anormal se întâmplă cu funcţionarea normală a planetei Pământ şi concomitent cu imposibilitatea omenirii de a-şi explica sau de a controla aceste forţe cosmice în evoluţie. Să ne amintim: 22.02.2011 - cutremur de 6,2 grade pe scara Richter în Noua Zeelandă, 11.03.2011 - cutremur de 8,9 grade pe scara Richter în Japonia, 27.04.2011 - o tornadă distructivă în Tuscaloosa-Alabama, 22.05.2011 - tot o tornadă foarte puternică în Joplin-Missouri, incendii spontane de vegetaţie în Arizona, urmate de furtuni mari de nisip în Phoenix-Arizona, secetă fără precedent în Texas, concomitent cu inundaţii fără precedent în Midwest. (...)Integral pe CancanComentarii

mircea-paul . Unde este "ELENIN " ? Acum toti "desteptii " tac ! Probabil au plecat s-o caute .Drum bun si ......

24 octombrie 2011 10:18

Cicero Tâmpenii gen OTV. Planeta este dinamică, nu trebuie să fie o invazie de extratereștrii, dacă vor fi existând. Momentan, suntem invadați de imbecilități și aiureli ca cele ale Lucreției (autoarea acestor elucubrații). Cunm naiba să scrie: ...imposibiltatea omenirii de de a controla aceste forțe cosmice în evoluție...ce poate fi această Lucreția? o subculturală, gen mama Omida!

23 octombrie 2011 22:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.