"Acționați urgent, căci altfel, sufletele celor uciși la Clubul Colectiv, ale celor care continuă să moară în spitale, ale supraviețuitorilor și ale milioanelor de oameni revoltați, vă vor închide orice posibilitate de acțiune și riscați aruncarea țării în anarhie. (...) Nu împingeți țara, prin indecizie, într-o criză greu de controlat din cauza unor acțiuni poate bine intenționate, dar neadaptate realității momentului. Iar, dacă timpul vă permite, domnule Președinte al României, priviți puțin și în jurul frontierelor. Nu există răgaz pentru jocuri de imagine, ci este vremea deciziilor. Domnule președinte al României, vă rog acționați repede!"

"Desemnarea unui prim-ministru credibil (deja stabilit, Dacian Cioloș) — responsabil Președintele României; Lege electorală cu 100 de senatori și 200 de deputați — responsabili liderii PSD și PNL + Parlament; Legea alegerilor locale să prevadă alegerea primarilor în 2 tururi — responsabili liderii PSD și PNL + Parlament; Depolitizarea agențiilor centrale și teritoriale prin numirea pe criterii de competență a conducerilor acestora — responsabili liderii PSD și PNL + Guvern; Înlocuirea Avocatului Poporului — responsabili liderii PSD și Parlament"


Comentarii

actionati urgent pentru condamnarea la inchisoare pe viata a HOTULUI ORDINAR BASESCU TRAIAN, hot care a furat zeci de miliarde de euro din bugetul tarii impreuna cu gasca lui de hoti : UDREA, COCOS, BLAGA, VIDEANU, BICA, BLEJNAR, OLTEAN, BERCEANU, BOC, ANASTASE, BOAGIU si alti hoti ordinari !

8 noiembrie 2015 17:22

va Comentatorul i-auzi briul a facut o sinteza foarte buna si Javra Ordinara de data asta are dreptate, dar intrebarea este de ce nu a implementat el cele spuse, cit a fost pe post de presedinte? Am crezut ca un presedinte mai prost decit Javra Ordinara nu poate fi, dar m-am inselat si a aPArut Ghiolbanis care se pare ca-l intrece.

8 noiembrie 2015 16:21

vlogeru`&blogeru` Mai...ciumpalaci, lasati dreacu` politica in apele ei, sa se linisteasca FARA VOI bre ! Chiar daca nu l-am suportat niciodata pe Base`, acum cand acesta acesta are dreptate, trebuie sa i se dea ! Voi chiar vreti anarhie, vreti ca tara sa fie condusa de...vlogeri & blogeri "sturlubatici" (daca nu chiar nebuni !) prin intermediul facebook ? Unde ...puii mei vreti sa se ajunga ?

8 noiembrie 2015 15:13

Lute Javra imputita macar ai ce nu ai avut niciodata ,bun simt si taci.Tu ai fost 10 ani exemplu pentru acesti copii si ce ai aratat betii ,curve promovate in cele mai inalte funcii pe alte criterii decat competenta ,jaf promovarea propriilor copii incompetenti si a lingailor si neamurilor hoate.Asa ca lasa teoria ca nu mai tine ,Astepta puscaria ca se apropie !!

8 noiembrie 2015 14:11

Adrian Nastase Chiorule cine s-a bagat in seama cu taierile de salarii si pensii ? Tu chiorule , de parca nu se putea taia de altundeva , sau nu se putea lua un imprumut . Trebuia taiat de la ANRP ca sa nu mai ia Cocos , cu Leana lui si a ta , 18 milioane de euro spaga . Cu taierile alea l-ai facut pe mitomanul Ponta premier , chiorule . Tu ai adus ciuma rosie la putere de prost ce esti . Acuma vii si ii dai lectii lui Iohannis ? Pai sasul e de 100 de ori mai serios si mai destept decat tine chiorule La el lucrurile se fac in surdina , pas cu pas , calculat , nu ca la tine in graba si cu scandal . Cand te-am vazut cum spui "adio PDL "pentru o tarfa blonda de 2 bani mi-am dat seama ca esti un oligofren Traiane . ASCUNDE-TE !!!

8 noiembrie 2015 12:36

Mihai- D-le Basescu, recomandarile sunt foarte bune, de ce nu au fost facute in cei 8 ani cat ai fost presedinte !! Esti raspunzator pentru ceea ce se intampla acuma in tara.

8 noiembrie 2015 12:10

i-auzi braul! Porcul asta recomanda, intre altele, "depolitizarea agentiilor centrale si teritoriale prin numirea pe criterii de competenta a conducerii acestora" !!! El care, impreuna cu slugoiul Boc, a schimbat totul peste tot, pana la femeia de servici, cu oamenii PDL-lui !!! Dar cel mai mare rau facut Romaniei a fost politizarea justitiei, din care a facut o arma mortala impotriva adversarilor politici. In justitie chiar trebuie schimbat totul, pana la femeia de servici. Asta metaforic vorbind. Trebuie schimbate (si intrebate de sanatate morala si ... penala) "cheile", afla inca la cingatoarea acestui giganti escroc si pastrati, fireste, magistratii corecti si impecabili din punct de vedere profesional. In regimul basist, tocmai sentimentul impunitatii le-a indus javrelor portocalii convingerea ca pot jefui in voie banul public, generand o coruptie nerusinata, de care temutul si politizatul DNA s-a ferit (si se mai fereste inca) a se atinge. Se fereste si acum deoarece o cercetare profesionista necrutatoare le-ar gasi cucoanelor din fruntea justitiei motive dintre cele mai temeinice de puscarie. Daca ar fi barbat de stat, impozantul domn Iohannis ar fi trebui sa-si inceapa mandatul cu o curatenie generala in justitie, dar asa ceva este, practic, imposibil atata timp cat insusi Iohannis are nevoie de coana Justitie pentru a-si acoperi propriile potlogarii imobiliare, pentru care, de altfel, nici n-ar fi avut voie sa candideze. Dalmatienii din justitie aveau insa nevoie ca de aer de un presedinte dalmatian pentru a fi siguri ca nu vor fi clintiti din fotoliile lor super comode si banoase. Deh, o mana se spala pe alta ...

8 noiembrie 2015 11:46

STERPELESCU Braian Mosternirea guvernarii PDL&Basescu&Boc, timp de 11-ani blestemati, acum isi arata chipul HIDOS si KIOR : institutiile Statului infestate cu membrii pdl, incompetenti, ciubucari, rai intentionati. Legile administratiei publice - clocite toxic de PDL- cel mai corupt grup de infractori, nu permit concedierea paduchilor PDL incuibati pe banii publici. Nici guvernul Ponta, nici Presedintele Johannis, nu reusesc sa curete banii publici, de paduchii Javrei. Sefii sunt TOTI membrii PDL, vezi Blaga, Boc, Olteanu, Anastase, Vax-Vass, vezi serviciile din Primaria Capitalei, cu sefi slugi incompetente bashinoase. Dixit.

8 noiembrie 2015 11:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.