Președintele a semnat decretul privind desemnarea lui Dacian Cioloș în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, anunță Administrația Prezidențială într-un comunicat. Potrivit sursei citate, șeful statului a semnat decretul privind desemnarea lui Dacian Cioloș în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului și listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată. Președintele a avut săptămâna trecută și săptămâna aceasta două runde de consultări cu partidele și formațiunile parlamentare în vederea desemnării unui premier.

Integral pe AgerpresComentarii

UNFORGIVEN Da, ce sa spun, oricum are un CV mai impresionant decat Voinea pe care l-am vazut deja la lucru si poate asta o fi mai bun pe post sau macar nu ne-o dezamagi ca toti ceilalti. Dar stiti ce deranjeaza, faptul ca suntem tratati ca o colonie. Ne deranjeaza circul asta cu consultarea societatii, cand lucrurile erau stabilite cu mult inainte de demisia celuilalt, ba ma tem ca era calculat totul pas cu pas. Jignitoare prosteala asta la drumul mare, de parca nu era deja numit de popularul Juncker de o saptamana, la Brussels si trebuia sa ne-o spuna ironic spionul ala bulgar, ca am ajuns sa ne ia toti peste picior. Speram sa fie bine, sa nu ziceti ca unde a mers un marinar, merge si un gradinar, macar francezii au traditie in jardinarit ! PS: Bravos natiune romana, nemtii iti impun presedintele si francezii premierul !

11 noiembrie 2015 9:38

liberalul socialist "Mascarada" e ceruta de Constitutie. A consulota nu inseamna a te supune. Mai ales cind cel care sustinea un anumit nume *de cretin, de altfel) e un Penal Condamnat!. Personal, refuzam sa ma "consult" cu el... dar asta e alta problema. Si Basescu s-a consultat inainte sa inghita broscoiul mitoman. Adica, prin aceasta smecherie pesedista, in loc sa se cponsulte cu ALIANTA, s-a consultat cu PATRU PARTIDE, membre a aliantei, deci cu o "majoritate" de partide. Ele si... restul lumii (maghiarii...)

11 noiembrie 2015 7:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.