Programul de guvernare depus la Parlament de premierul desemnat Dacian Cioloș pornește de la tragedia din clubul Colectiv, care "a creat un orizont de așteptare la nivelul societății" și "a dat un mandat moral partidelor politice", fiind evidențiat faptul că viitorul Cabinet trebuie să răspundă acestor realități.

În document se precizează că Guvernul Cioloș nu poate și nu își va asuma să se angajeze pe toate fronturile de reformă în societatea românească.

"Sarcina acestui Guvern va fi de a crea cadrul necesar, neutru din punct de vedere politic, în care aceste pregătiri structurale să aibă loc. În același timp, va crea cadrul organizatoric adecvat pentru desfășurarea proceselor electorale în condiții optime, pentru toți românii, indiferent unde se află ei", se arată în programul de guvernare.Integral pe AgerpresComentarii

Sugi PULA si bea pisat de la MISA Idiotule este criza economica si tu cretinule vorbesti de nu-s ce proces electoral.

15 octombrie 2021 23:07

Sugi PULA si bea pisat de la MISA Idiotule este criza economica si tu cretinule vorbesti de nu-s ce proces electoral.

15 octombrie 2021 23:07

Idiotul Idiotul,din postarea Idiotul limbaj de lemn,sustine ca dl .P,nu a facut autostrazi.De la Bechtel incoace,Romania trebuie sa fie precauta,ca da bani,multi bani,pe contracte semnate de avocati romani implicati in politica , si nu se alege cu nimic , este satula.Eu sunt un liberal individualist,si cer ca autostrazile sa fie concesionate capitalului strain,caci bugetul lui C.esre compus din 20% fond de consum, restul de investitii,ca sa avem ce distruge noi, capitalistii.Eu unul nu mai vreau asa !Vreau investitii de la firul ierbii,cu capital strain. Dar perversiune aici incepe.Statul sa investeasca,sa ofere servicii prin licitatii straine,servicii platite sigur si bine, la care sa participe firme straine,caci intreprinzatorii romani sunt decimati de DNA.Si astfel facem loc capitalului strain si in servicii,ca banci au,petrol au,fabrici,cate sunt,pamant au .De asta sunteti suparat ? Emigartia ? Vreti sa cumparati votul ? Ei trimit banii la rude,rudele ii schimba /apropo, Banca de Comert Exterior a fost desfiintata si chiar Decr 210/1973 asa ca valuta este privata, nu a statului / si noi le oferim votul pentru demnitarii nostrii.Copii ramasi in tara au scoli gratuite,asistenta medicala gratuita,iar parintii platesc impozite la italieni.E bine !

16 noiembrie 2015 18:47

@idiotul LIMBAJ de lemn Mai comunistule, une pm traiesti? Tu nu vezi ca-n Romania nu s-a facut in guvernarea Ponta nici un km de autostrada? Deci investitii nimic. Ba mai mult, au inaugurat bucati de autostrazi facute de ceilalti, unele le-au grabit si acum pe 20 km nu se poate circula. Prin urmare ponta a redus autostrada? Iti amintesti ce spunea? Daca Comarnic Brasov si Pitesti Craiova nu-i gata pana in 1916 imi dau demisia. Nesimtit cum e, il doarte in kur de morti! Si-a dat demisia pentru atataea si atatea minciuni. Ce ai berbecule cu cetatenii straini care baga miliarde de euro in Romania? Macar stii cat? Iata cifre oficiale de la BNR:"Totalul intrărilor de bani în România în cursul anului trecut s-a plasat la 4,23 miliarde euro, în scădere de la 4,55 miliarde euro în 2013". Daca nu intrau acesti bani statul trebuia sa se imprumute ( cu dobanzi), dar bolovan cum esti nu pricepi nimic. Si asta in fiecare an. Aduci tu, trantore, mai multi bani? De ce sa nu voteze? Dobidobi, sa stii ca platesc acolo dari pentru ca vor veni si cu pensiile in Romania (majoritatea) daca nu cumva alti dobitoci ca tine vor crea viata insuportabila in Ro.

16 noiembrie 2015 15:30

Limbaj de lemn,se practica de mult Un singur comentator de program si ala se refera la parlament.Pardon,se refera la salariile functionarilor publici.Or,daca statul nu investeste in programe , de unde sa pice procentul ? De la salariati ? Programul partidului de tehnocrati este asa de general,incat isi merita calificativul de competenti.Un limbaj de lemn,o aglomerare de idei si lozinci, incat nu am inteles decat ca patria va fi facuta fericita,pentru tot poporul ei. Pe mine ma intereseaza ce va sprijini guvernul -marea industrie multilnationala sau intreprinzatorii romani,daca justitia va fi un loc de rafuiala politica sau cu menirea de a apara drepturile si interesele cetatenilor multcontribuabili ,daca alegerile vor asigura ca emigratia ,care plateste impozite la nenti,poate sa aleaga in Romania,etc.Deci ceva concret, de tipul ISU et comp. E bine,e foate bine, dar nu mai trimitai la starada, ca mai ave si oameni pe cuprisul patriei,care vor si ei ceva ..

16 noiembrie 2015 12:56

Dna Gorghiu l-a avertizat(pe Ciolos) că „o să-i fie greu să lucreze cu un aparat de stat ocupat de sus până jos de PSD”. Asta e sigur. Dar și cu PNL o să-i fie greu de lucrat. Ce-a făcut PNL chiar în ziua când Cioloș colinda partidele? A votat la Cameră, alături de PSD, amendamentul pesedistului Solomon prin care toate salariile bugetare cresc cu 10% de la 1 decembrie, amendament de care Dragnea însuși se delimitase: „am aflat acum, nu e al PSD, important e să vină legea salarizării, nu e de joacă”. Ei, bine, parlamentarilor le-a revenit cheful de joacă după spaima trasă săptămâna trecută la revoluție – așa că dna Gorghiu care acuza guvernul Ponta că plantează „mine care vor exploda în urma lui”, a plantat ea însăși una votând o mărire salarială generală (și celor cu salarii de 8000 de lei) fără surse de finanțare și studiu de impact. curentul.

16 noiembrie 2015 12:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.