Președintele francez, François Hollande, care a participat duminică la un dejun de lucru cu premierul canadian Justin Trudeau, a exprimat necesitatea ca în cadrul Conferinței internaționale de la Paris asupra schimbărilor climatice (COP21) să se ajungă la un acord "ambițios", care să aibă "caracter constrângător", potrivit AFP.

Obiectivul acestui dejun era de a-i uni pe "diplomații noștri, inițiativele noastre, pentru a putea să convingem toate țările", pentru că va fi nevoie de consens pentru a ajunge la un acord ambițios, a declarat presei șeful statului francez.

Canada a decis să aloce 2,65 miliarde de dolari canadieni (1,9 miliarde de euro) pe cinci ani pentru a ajuta țările în curs de dezvoltare să lupte împotriva schimbărilor climatice.

Premierul canadian s-a declarat la rândul său foarte bucuros să conlucreze cu François Hollande pentru "o rezoluție ambițioasă".

Integral pe AgerpresComentarii

PRECIZARE: Amintim cititorilor ca (EXACT LAFEL ca si în cazul "cotelor"-obligatorii de "refugiati", n.n.), EURO-pushlamalele par efectiv moarte dupa diverse "caractere-constrângatoare", vadind astfel caracterul vadit constrângator al "constructiei" "europene" (al UrssE, n.n.). Cu reapect, Redactia

30 noiembrie 2015 8:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.