Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că senatorul şi vicepreşedintele partidului Gabriela Firea poate fi "o variantă foarte bună" pentru Primăria Generală a Capitalei, însă social-democraţii nu au luat, până în acest moment, o decizie.

Prezent într-o emisiune la postul România TV, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă Gabriela Firea este propunerea PSD pentru o candidatură la Primăria Capitalei, liderul social-democrat răspunzând că "încă nu". "Dar Gabi Firea poate fi o variantă foarte bună", a completat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a afirmat că nu a fost luată încă o decizie, însă a subliniat importanţa alegerilor locale din 2016. "Alegerile pentru Primăria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt joacă", a spus acesta.Integral pe MediafaxComentarii

Bruno Doar cine doreste sa puna Bucurestiul pe butuci, poate face o astfel de propunere. Nimeni bine intentionat. La Primaria Bucurestiului trebuie pus cineva cu scoala multa, care sa fie cel putin economist daca nu cumva sa aiba chiar doua licente. Economia si Dreptul. A trecut vremea cand datul din gura se considera o virtute suficienta pt a ocupa un post politic. Femeia asta este o fosta crainica TV. Probabil ca poate vorbi liber despre diverse teme. Dar sigur nu poate vorbi si nici intelege, nimic despre economie si legislatie. Insa la Primaria Capitalei este nevoie de cineva(indiferent ca este femeie sau barbat), care a lucrat cel Putin 10-15 ani in Management, la nivel de multinationala. Pt ca Bucurestiul este un oras cat 7 judete. Cu Probleme pe masura. Care trebuiesc rezolvate toate. Cum sa le rezolve cineva, fara pregatire si experienta in management si legislatie? Sa o poata pacali oricine spunandu-i ca .. "nu se poate", atunci cand nu se doreste sa se realizeze ceva ..!? Sau sa i se spuna ca se poate face orice, chiar daca este ilegal si fara rentabilitate? Iar Firea sa inghita orice galusca doar pt ca vine de la niste juristi sau un economisti incompetenti sau rauvoitori? Fara sa-i poata intelege si verifica singura? As vota pe oricine a condus o firma internationala si care are licenta in economie sau drept cu doctorat luat inafara tarii. Chiar daca nu-l/n-o conosc. Nu mai am incredere in nimeni din tara. Iar din PSD sau PNL nici atat. Nu pt Bucuresti. Oras care singur, aduce aproape 30% din PIB, la buget. Bucurestiul merita ceva mai bun.

2 decembrie 2015 13:08

Erata ... de decredibilizare a PSD. Scuze!

2 decembrie 2015 11:42

Vorbesti aiurea, bai Dragnea! Iar asta face parte din politica ta tradatoare de decrebilizare a PNL, asa cum ai facut si atunci cand ai facut o propunere rizibila la functia de primministru. Probabil ca doresti sa-i dovedesti lui Iohannis ca esti "baiat bun", care, prin faptul ca ii agata partidul la butoniera, merita sa se puna o vorba buna pentru el in justitie! Nu ti se pare insa ca pretul platit este disproportionat de mare?! Daca vrei cu adevarat ca PSD sa castige primaria Bucurestilor, las-o, domnule, sa candideze pe Rovana Plumb. Stiu ca ti-a fost adversara la sefia partidului, dar femeia asta a dovedit, iertata fie-mi licenta, ca are cojones! Chiar mai mari decat ale tale ... daca le ai.

2 decembrie 2015 11:40

Je Ba analfabetule socialist, lasa ca merita Brasovul pe Scripcaru. Ti-am spus sa nu mai umbli liber pe aici sa tot scuipi venin si sa jignesti.

2 decembrie 2015 11:21

UNFORGIVEN Parca nu suna tocmai cusher: soatza la capitala si sotzul la Voluntari. Unul singur in familie e suficient, mai ales ca e o functie penala prin definitie. PS: Cu atatia copii minori, parca nu se merita !

2 decembrie 2015 11:10

gica,contra Deja si-a depasit nivelul de competenta pentru functiile politice pe care le are si este o habarnista pe care strada nu o va accepta

2 decembrie 2015 9:54

liberalul socialist Pai, cred ca bucalestenii nici nu merita altceva. Unde nu se pricepe ea (in afara de a da din gura, CHIAR5 LA NIMIC), il cheama pe Pandele. Sau pe Dragnea, cel care a transformat Teleormanul in Tara Zombilor fericiti.

2 decembrie 2015 8:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.