Simona Halep (24 de ani) spune că a fost ofertată de organizatorii Ligii Internaţionale de Tenis (IPTL), pentru a merge să joace în Asia în luna decembrie, alături de nume mari din tenis. Simona ar fi putut să interacţioneze cu staruri ale tenisului mondial şi să încaseze un cec important pentru simpla prezenţă în IPTL, dar sportiva a decis să nu îşi schimbe calendarul de antrenament întocmit împreună cu noul tehnician Darren Cahill (50 de ani).

"Anul acesta am considerat că nu trebuie să joc"

Simona a hotărât să se pregătească în România, împreună cu australianul Darren Cahill, al cărui sfat a fost decisiv în construirea strategiei dinaintea noului sezon. Halep ar putea însă participa la o ediţie viitoare a IPTL: "M-au căutat să joc, dar nu am vrut, pentru că întotdeauna am făcut sfârşitul de sezon acasă şi am încercat să mă pregătesc cât de bine pot pentru următorul an. Nu ştiu dacă voi juca în viitor, s-ar putea, nu zic nu acum, dar anul ăsta am considerat că nu trebuie să joc", a declarat constănţeanca pentru Digisport.

Nadal şi Federer au jucat pentru 1 milion de dolari pe zi

Simona Halep a ales să petreacă timpul acasă după un sezon epuizant, refuzând astfel o ofertă consistentă din punct de vedere financiar. Ea nu a fost făcută publică, dar a fost însoţită de cifre cu multe zerouri! Ţinând cont că Rafael Nadal (Spania) sau Roger Federer (Elveţia) au încasat un milion de dolari pentru fiecare zi de tenis, probabil că şi Halep, numărul doi în circuitul WTA, ar fi fost recompensată pe măsură. În liga aflată la a doua ediţie au evoluat şi Serena WIlliams (SUA), Maria Şarapova (Rusia), Agnieszka Radwanska (Polonia), Andy Murray (Marea Britanie) ori Stanislas Wawrinka (Elveţia).
Integral pe ProSportComentarii

Maria Ce sezon epuizant? ca mai mult s-a tot retras decat a jucat..,

21 decembrie 2015 15:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.