Ruptură în USL în judeţul Buzău. Preşedintele CJ Buzău, Victor Mocanu, insistă să candideze pentru un nou mandat, deşi locul a fost cedat liberalilor.

Asta ar putea duce la situaţia ca PNL şi PSD să vină cu candidaţi separaţi în Buzău.

Liderul PSD Buzău Constantin Boşcodeală a anunţat, ieri, că “social-democraţii din judeţ vor avea la alegerile locale candidat separat la preşedinţia CJ".

Mai mult chiar, el a sugerat că dacă nu se va găsi o variantă ca Mocanu să candideze din nou, acesta ar putea să treacă la un partid concurent.Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

nelu Uitați HIPOPOTANUL ,BAGĂ ÎN EL CA SPARTUL .Mai țineți minte ce scria CREANGĂ despre fomilă .Ăsta e fomilă cum să mai fie pe o listă .Ce să facă ăsta ,aaa da să mănînce cît o comună ,sau un sat mai măricel .Buzoieni închiriați o macara ori de la șantierul naval Mangalia sau Galați oricum nu mai sunt folosite la capacitate pentru omul din județ .

24 februarie 2012 10:39

razvan 24 februarie 2012 8:22 Te rog chiar să faci în așa fel și să-i dai niște limbi lui Nuți Udrea. Încearcă cunilincția, poate te saturi!

24 februarie 2012 8:25

Votu Nu-i convine ce s-a negociat sa plece la PDL. Are un loc sigur la viitoarele alegeri. Ha, ha.....

24 februarie 2012 8:24

razvan Hihihi, apar "tradatorii". Daca eu ma apucam sa il injur pe Mocanu, sareau prostacii lui Gadea sa imi spuna ca sunt pupinbasist... Tot ei au "descoperit" ca asta are moaca de porc. Dupa lectiile luate de la Badea, ei judeca omul dupa "moaca". Daca e adversar, are moaca "urita". Inclusiv Udrea. Imi dati voie sa prefer moaca Udrii celei lui Mocanu?

24 februarie 2012 8:22

matei Acesta este inceputul! Nu o sa mai aveti pagini pentru a scrie astfel de aspecte!

24 februarie 2012 7:30

nepacalitii Nu-ti convine dute la inima astora sa vedem ce sanse ai s-au daca te baga in seama!

24 februarie 2012 7:11

noi de langa tine Cine nu este cu noi este impotriva noastra,asa ca Mocanee nu te m-ai da scula in bascula ca doar te stim si m-ai stim si altele !

24 februarie 2012 7:09

Cine-i PORCUL din imagine? Acest closet pe două picioare, respectiv un WC care se poate deplasa pe picioare, dar cu greutate, după mecla de hămesit și idiot pe care-o are, n-ar renunța nici pe patul morții la Ciolan. Ia mai dute-n aia mătii, de porc ordinar ce ești tu cu candidatura ta cu tot! Nemernicule!

24 februarie 2012 6:49

bz BA sula stai in banca ta! Daca era un ordin din armata s-au daca era razboi cutrtea martiala te manca bostorogule.

24 februarie 2012 6:44

XXL Oricum , mai are putin si explodeaza de gras ce este!

24 februarie 2012 6:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.