O elevă de 15 ani de la un liceu din Târgovişte a fost lovită joi de un coleg mai mare pe holurile instituţiei de învăţământ, informează Agerpres.

Conflictul a fost aplanat în urma intervenţiei unui echipaj de jandarmi care se afla în zonă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa.

În urma verificărilor a reieşit faptul că eleva în vârstă de 15 ani, în timp ce se deplasa pe coridorul liceului, a fost lovită de un alt elev, în vârstă de 17 ani, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.Integral pe România LiberăComentarii

Maria bunul simt se cultiva acasa, in familie nu la scoala. Exp real: ...profesorul la ora de dirigintie le explica copiilor cum trebuie sa se comporte civilizat, cum trebuie sa circule in mijloacele de transport in comun si ca este politicos ca cei tinere sa cedeze loc, pe scaun,celor in varsta. Simona se ridica in picioare si spune. ... Pe mine Bunica m-a invatat sa nu dau locul, din autobuz, la nimeni. Cu toate astea profesorii nu renunta la munca lor, dar ce ne facem cu familii de acest gen. Sigur elevul de 17 ani provine dintr-o familie DEZORGANIZATA .....s.m.d.

3 martie 2016 13:19

Maria Bine am ajuns daca ''altercatiile'' liceenilor au acum nevoie de interventia jandarmilor! Vai de capul nostru si de educatia data copiilor, atat acasa cat si in scoli!

3 martie 2016 12:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.