Papa Francisc şi-a amintit duminică, cu prilejul mesajului tradiţional „Urbi et Orbi“, de victimele terorismului şi de situaţia critică a migranţilor, cerând de asemenea încheierea conflictelor la nivel mondial. „Isus Cristos a înviat! Dragostea a triumfat în faţa urii, viaţa a pus stăpânire pe moarte, lumina a înlăturat întunericul“, a postat anterior Papa Francisc pe contul său de Twitter. „Isus ne apropie mai mult cu ocazia acestei sărbători a sfintelor Paşti faţă de victimele terorismului, acea formă oarbă şi necruţătoare de violenţă care continuă să verse sânge în diferite părţi ale lumii“, a transmis Suveranul Pontif de la balconul central al Bazilicii Sfântul Petru, în faţa a zeci de mii de oameni adunaţi în Piaţa Sfântul Petru. Papa Francisc a făcut referire la recentele atacuri teroriste din Belgia, în care 31 de oameni au fost ucişi de militanţi islamişti, dar şi la victimele atacurilor teroriste desfăşurate în Turcia, Nigeria, Camerun, Ciad, Coasta de Fildeş şi Irak.

Integral pe AdevărulComentarii

gica,contra Sa ne iubim ... dar de la distanta !S-a constatat ca apropierea infierbanta spiritele si dragostea prea mare explodeaza si face victime nevinovate !

28 martie 2016 6:00

Oltean In Siria, rusii au aratat ca poseda "armele iubirii", cu care pot fi convertiti teroristii si trimisi "la dreapta lui Alah". Se pare ca, in sfarsit, rusii si americanii au cazut la intelegere in privinta utilizarii in comun a "armelor iubirii".

28 martie 2016 4:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.