Traian Băsescu l-a reevaluat pe Teodor Meleșcanu după modelul Gabriel Oprea, pe care el îl numea "șeful mafiei personale al lui Adrian Năstase", iar câțiva ani mai târziu îi devenea aliat de nădejde.

În 2008, Băsescu îl acuza pe Teodor Meleşcanu, cel pe care l-a propus acum la șefia SIE, că încearcă să obstrucționeze Justiția.

"Îl avertizez public pe domnul ministru Meleşcanu să respecte legea. Nu are calitatea să oprească, sa blocheze cererea de începere a urmăririi penale (în cazul a opt miniștri -nr). Dacă pentru a servi clientela politică domnul ministru Meleşcanu doreşte dosarul cauzei de la procuror, să-l ceara procurorului, şi nu Presedinţiei", declara Băsescu, în 2008.

Cu o altă ocazie, Băsescu spunea că dacă „Meleșcanu are urechile mari asta nu înseamnă că trebuie să mintă oamenii". Ulterior, Băsescu și-a explicat afirmația numindu-l pe Meleșcanu „măgar".

Integral pe CotidianulComentarii

Rica Vesnicul OPORTUNIST!

29 aprilie 2012 18:33

sabin Si Melescanu tot de sub mantaua KGB ILICI se trage ,nu ? Ca de altfel toata democratia noastra originala.

28 februarie 2012 17:43

ioan La 71 de ani sa pleci din partid, bun s-au rau fara o consultare ,nu exista decat un cuvant : nesimtire.Dar soarta o sa-l atinga intr-o zi. Nu a inteles nimic din disparitia prematura a sotiei sale. Eu sa o duc bine. Melescanule ca si ceilalti politicieni o sa vina o zi in care bogatiile si functiile nu mai conteaza. Si cati invitati o sa aveti la groapa?

28 februarie 2012 17:01

Mitocania Magar ,magar dar bun de sters cu el pe picioare ,carpa de om si un caracter tocmai bun de asa ceva.

28 februarie 2012 15:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.