Un nou regulament privind autorizarea activităților economice în Satul de Vacanță și în stațiunea Mamaia prevede limitarea nivelului de decibeli, cât și interzicerea poneilor și a comerțului ambulant pe plaje, au decis consilierii locali ai municipiului Constanța, informează Mediafax.

Regulamentul a fost dezbătut cu agenții economici din stațiune, în cadrul a cinci sesiuni de întâlniri și consultări, a precizat primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău.

El a precizat că noul regulament a pus vizat limitarea nivelului decibelilor în staţiune, pentru ca turiştii să nu mai fie deranjaţi de zgomote. „Cu excepţia zonelor dedicate pentru distracţie, nivelul decibelilor va fi limitat la cel prevăzut prin lege (limita maxima admisă este de 75 db - n.r.). Barurile de pe plajă vor trebui să îndrepte boxele spre mare, iar terasele înspre interiorul incintei, nu spre promenadă. Poliţia Locală va avea un sonometru pentru a verifica eventualele reclamaţii”, a precizat el.Integral pe România LiberăComentarii

Leonardo di Capricio Nu se poate! Dar poate se gândește la idee căcatul ăla bolșevic de Radu Mazăre, ca să apară pe plajă în travesti, costumat în faraonul măgarilor, sau împăratul catârilor, sau sultanul asinilor. Asta chiar dacă idiotul ăla de Radu Mazăre nu prea are nevoie de costumații, pentru că el oricum arată ca un măgar biped. Radu Mazăre ar trebui să fie mascota partidului de bolșevici împuțiți, costumat ca faraon cu un morcov mare înfipt între buci de un binevoitor ca Adrian Năstase, vânător expert în administrarea de clisme cu pula lui Victor Ponta, după ce ticiuriul Ponta a câștigat cu brio pierderea prezidențialelor din 2014. Fără alte comentarii!

24 aprilie 2016 9:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.