Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Cioloş au felicitat, duminică seara, echipa CSM Bucureşti pentru câştigarea trofeului Ligii Campionilor. ''Minunată victorie a CSM Bucuresti! Felicit echipa, antrenorii şi conducerea clubului pentru o performanţa extraordinară. Iată că împreună, atunci când ştim să muncim, când investim cum trebuie, când ştim să adunăm talentele din capitală, din ţară şi din întreaga lume putem fi campioni. Este o lecţie de patriotism, organizare şi muncă de echipă. Patriotism, pentru că echipa este un proiect românesc de enorm succes internaţional'', a scris premierul pe Facebook. El a subliniat că cei de la Operă ar trebui să le ia pe handbalistele de la CSM Bucureşti drept exemplu. ''Poate că toţi cei care au încercat să pună pe alte coordonate complet greşite perfomanţa de la Opera Natională, unde românii si alţii au facut perfomanţă internaţională, ar trebui să se uite la această echipă minunată şi să înveţe să lucreze împreună. Pentru România şi pentru Bucureşti!'', a arătat Cioloş.Integral pe MediafaxComentarii

coruptii iohannis + kovesi la inchisoare Mai mult, avocatul familiei Johannis, Dorin Suciu, a fost acuzat că pe Nicolae Bastea l-a transformat, din nepot al Măriei Ghenea, în nepotul lui Eliseu, astfel încât să poată fi considerat succesor direct al ultimului reprezentant al familiei Ghenea. Iniţial, familia Johannis a pierdut în instanţă, după ce o expertiză grafologică a arătat nevalabilitatea testamentului lăsat de Măria Bastea, fapt ce a făcut ca testamentul lui Nicolae Bastea să cadă. Ulterior au urmat recursuri, familia Johannis a reuşit să câştige datorită adeverinţelor false eliberate de Munteanu, a intrat pe fir şi Parchetul de pe lângă CSJ. Cu toate acestea, Johannis a ramas proprietar, ancheta este declinată şi trimisă la DNA, iar de atunci zace in sertarele procurorilor, fiind protejat de Laura Codruta Kovesi care, initial, ca sefa a lui Morar a blocat subiectul, iar ulterior, ca sefa a DNA, refuza sa-l scoata la iveala in continuare, Johannis devenind astfel santajabil.

9 mai 2016 12:12

coruptul iohannis la inchisoare Reteaua samsarilor imobiliari din Sibiu, controlata de Iohannis. Cum a devenit proprietar de imobil retrocedat, un neamt parasutat in Romania dupa Revolutie Unul dintre marii profitori ai retrocedarilor controversate de la Sibiu este vicepresedintele organizatiei PDL ( fost PNL), Stephan Baune, mana dreapta a primarului Klaus Iohannis. Un neamt parasutat in Romania imediat dupa Revolutie ( se pare direct din fostele structuri STASI), care a obtinut cetatenie cu cateva zile inainte de a pune mana pe prima cladire din orasul transilvan ( dintr-un numar de 16 pe care le detine in prezent), situate in centrul urbei. Acum este un prosper om de afaceri local, reprezentand o piesa de baza in structura unei suveici construite in timp de samsarii imobliari ai Sibiului. A lucrat mana in mana cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, pe care l-a finantat in campaniile electorale. Pe plan politic nu a mers pe linia FDGR, ci a lucrat in sanul partidelor romanesti.

9 mai 2016 12:09

demisia iohannis hot de case si nesimtit corupt Sasul mai are şi un dosar de la începutul anilor ’90, de pe vremea în care era inspector şcolar. La acea vreme, la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Sibiu a fost deschis un Dosar Penal în care Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, erau acuzaţi de trafic de copii, despre care se spune că ar fi ajuns în băncile de organe din Canada. În aceea perioadă, Iohannis era suspectat că a intermediat exportul a 3 minori, orfani aflaţi în îngrijirea bunicilor, iar destinaţia acestora ar fi fost Canada, dar nu pentru adopţie, ci pentru recoltarea de organe. Faptele petrecute în perioada 1990- 1991 s-a încercat a fi cercetate după anul 2000, dar dosarul a fost dat uitării după ce la conducerea Parchetului General a venit Laura Codruţa Kövesi. Totodată, individul e şi samsar de imobile, el avînd acum nu mai puţin de 6 case (?!).

9 mai 2016 12:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.