Activarea sistemului antibalistic din România va permite apărarea Europei de ameninţările unor ţări ca Iranul, afirmă Robert Bell, emisarul Pentagonului în Europa, reiterând poziţia Statelor Unite că elementele antirachetă de la Deveselu nu sunt îndreptate împotriva Rusiei.

"Acum, NATO va avea capacităţile militare de a apăra Europa", a declarat Robert Bell referindu-se la integrarea elementelor de la Deveselu (judeţul Olt) în sistemul antirachetă al Alianţei Nord-Atlantice.

"Iranul continuă să suplimenteze capacităţile balistice, iar noi trebuie să fim pregătiţi. Sistemul antirachetă (din România - n.red.) nu este îndreptat împotriva Rusiei", a subliniat Bell.

Integral pe MediafaxComentarii

cetatean european E sincer americanul. Pentru ca sistemul de la Deveselu nu poate neutraliza rachetele rusesti! Poate pe cele iraniene, daca intre timp rusii nu le dau si lor rachete de ultima generatie!

12 mai 2016 11:44

un roman De azi avem scut contra țânțarilor la Deveselu, licuriciu încearcă încă o data să prostească poporul român pentru a i cere taxă de protecție, pentru a umili punându l să stea în genunchi și să l pupe în cur și bipedul român o face.

12 mai 2016 9:27

Hai să mori tu CUNTACHINTE= obama Atunci cand RUŞII spuneau ca acest scut are un caracter OFENSIZ asupra lor, parca spuneai ca NUUUU, iar acum vii si spui MUUUUU?!!!! CEI MAI MARI CRIMINALI SUNT AMERICANII !!!!

12 mai 2016 9:08

Vali Ei hai ca chiar ne faceti sa radem....Iranul va ataca Europa...? Bine ca nu spuneti ca sunt si contra Australiei in caz ca ataca Europa..... Sunteti penibili ...dar si asta face parte din jocul de glezne ...politic practicat in relatiile cu Moscova.

12 mai 2016 9:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.