Berbec

La serviciu sunt posibile "conflicte intelectuale", iar in relatiile personale o cearta cu partenerul pe tema planurilor de viitor. Discutiile "pe un ton ridicat" ar putea scoate la iveala o solutie neasteptata de rezolvare a problemelor curente. In general, este o zi buna, cu rezultate absolut surprinzatoare. O seara relaxanta va asigura un somn linistit.

Taur

S-ar putea sa nu apreciati la justa lor valoare ideile exprimate in cadrul consfaturilor la care veti participa pe linie de serviciu sau in discutiile cu oameni interesanti. Este o perioada unica pentru dumneavoastra, care v-ar putea aduce un progres considerabil in afaceri si in relatile personale. In dragoste, va cuceriti partenerul cu farmecul dumneavoastra. Dar atentie: evenimentele va pregatesc suprize. Savurati ceea ce viata va ofera, dar aveti grija de sanatate.

Gemeni

O zi excelenta. Veti simti un val de energie si dorinta de a va afirma, de a prelua initiativa. La serviciu este bine sa va echilibrati ziua de munca. Alegeri noi orientari. S-ar putea sa primiti o oferta. Seara gasiti un motiv pentru o intalnire cu persoana care va intereseaza.

Rac

Ati putea anaiza activitatea dumnevoastra profesionala dintr-un alt unghi. Analizati noile idei cu partenerii, conturati noi actiuni, luati decizii. Desi exista riscul sa obtineti altceva decat ati sperat. S-ar putea produce unele greseli, dar le veti rezolva rapid. Nu va asumati prea multe astazi. Sunt posibile traume, pierderi financiare din neatentie. Aveti grija de sanatate, mancati sanatos si la timpul cuvenit.

Leu

Casa dumneavoastra inceteaza sa mai fie un spatiu inchis si trebuie sa va asteptati ca oaspetii sa soeasca in orice clipa. Pe de alta parte, este un moment bun pentru o evaluare a situatiei in care va alfati, inclusiv financiare. Aveti planuri si vreti sa stiti exact cu ce bagaj plecati la drum. Evitati certurile.Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.