Berbec

Nu luati decizii importante, nu intreprindeti actiuni responsabile: astazi sunteti zapacit si tentat sa luati dorinta drept realitate. Iata de ce, daca va vine vreo idee si credeti ca trebuie dusa imediat la indeplinire, opriti-va! Asteptati cateva zile, mai ales ca astrele sustin ca astazi puteti gresi. In rest, ziua va decurge foarte bine: puteti sa va bucurati de viata, lasand pe alta data rezolvarea problemelor.

Taur

Trebuie sa dati dovada de toate fermitatea de care sunteti capabil pentru a nu va trezi cu o gramada de treburi aruncate pe umeri. Poate sefii au impresia ca nu faceti suficiente sau colegii s-au gandit sa va faca o bucurie.Oricum, astazi trebuie sa invatati sa spuneti "Nu", dar intr-un mod frumos si elegant.

Gemeni

Este posibil sa primiti o propunere foarte ademenitoare sau ati putea face cunostinta cu un reprezentant foarte simpatic al sexului opus. E la fel de posibil sa fiti tentat sa faceti ceva interzis, spre exemplu, sa mancati prea multe prajituri, sa fumati in exces sau sa spuneti "Da". Oricum ar fi, astrele va sfatuiesc sa cantariti foarte bine toate "da"-urile si toate "nu"-urile, pentru ca de ele depind multe astazi.

Rac

Veti fi pus in situatia de a va demonstra toate aptitudinile dumneavoastra profesionale. Ar putea fi vorba de o situatie de forta majora, de o problema la serviciu, de o oferta de munca, un exament sau altceva. Esential este sa nu va pierdeti cu firea si sa aratati ca stiti. Oricum astrele indica faptul ca detineti absolut toate atuurile pentru a va descurca onorabil.

Leu

Astrele va daruiesc pentru astazi armonie in suflet. Barometrul dumnevoastra interior va arata astazi "insorit". Totul se va rezolva pocnind doar din degete. O stare de spirit care va va insoti de-a lungul intregii zile. Mai mult, este posibil ca unele probleme care v-au cam sacait in ulimul timp sa se rezolve, ca prin farmec, de la sine. In plus, astazi dispar inclusiv neintelegerile cu ceilalti.
Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.