Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor, a declarat miercuri, 1 iunie, preşedintele Klaus Iohannis, care a invitat la Palatul Cotroceni, de 1 Iunie, peste 200 de copii, majoritatea din centre de plasament, comunităţi şi familii marginalizate sau cu cerinţe educaţionale speciale.

„Proiectul ‘România Educată’, destinat viitorului educaţiei, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulţii, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteţi viitorul. Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor. În viaţă trebuie să vă bucuraţi de fiecare ocazie şi să învăţaţi că orice barieră poate fi depăşită”, le-a transmis şeful statului copiilor, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.Integral pe FinanciarulComentarii

Cum deschide gura tampitul asta, cum apar acuzatiile! Parca suntem blestemati sa alegem doar ticalosi! Pe asta il ajung din urma ticalosiile mai vechi. Acestea il fac si extrem de vulnerabil in fata "serviciilor", a grupurilor de presiune si a puterilor straine. O marioneta.

2 iunie 2016 8:47

demisia nesimtitului corupt iohannis De mai bine de 20 de ani, de când copiii înfiați de canadieni au părăsit Țara, nu s-a primit niciun semn de viață nici din partea acelor copii, nici din partea familiei care i-a înfiat. Mai mult, în țara de adopție, Canada, numele familiei respective a fost menționat în presă în legătură cu suspiciunea că ar face parte dintr-o rețea criminală de traficanți de organe vitale! Există așadar suspiciunea cumplită că persoanele girate moral de fostul inspector școlar ar fi complice la uciderea unor ființe umane pentru a li se preleva organe! Mai exact: rudele copiilor înfiați acuză uciderea acestor copii, la a căror înfiere inspectorul școlar Johannis și soția sa și-au dat concursul în virtutea unor relații de prietenie cu canadienii înfietori.

2 iunie 2016 7:36

demisia iohannis hot de case si nesimtit corupt deschiderea unei anchete privind implicarea inspectorului școlar Klaus Werner Johannis din Sibiu în procesul de înfiere a unor copii din România de către cetățeni străini, copii despre care nu se mai știe nimic din 1992. Există motive să se creadă că acei copii nu mai sunt în viață, anume că au fost uciși spre a li se trafica organele! Această gravă suspiciune a fost formulată în termeni expliciți de rudele copiilor înfiați din Rășinari, ca acuzație la adresa sus numitului Johannis.

2 iunie 2016 7:36

cine vorbeste........... Un caz fără precedent în istoria contemporană: Klaus Johannis implicat în traficul de copii, făcea parte, în anii 90, dintr-o rețea internațională de vănzare de minori în Canada. Pe vremea aceea, el era un simplu profesor de fizică, iar împreună cu soția sa, profesoară de engleză, intermedia adopțiile de copii pentru familii venite de peste Ocean. Familia Johannis lucra extrem de eficient și profesionist: avea acces foarte rapid la informații, avea o mare putere de convingere și de persuasiune, inventa povești lacrimogene pentru a determina familiile să-și părăsească odraslele, deținea spații de locuință de tranzit pentru bebelușii care urmau să fie trimiși în Canada (unii erau ținuți în coșuri de nuiele).

2 iunie 2016 7:34

Lingaul Frumoase cuvinte si atat ,ca de obicei !!

1 iunie 2016 20:32

LLLLLLLLLLL Si aia vanduti de tine?

1 iunie 2016 20:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.