Cătălin Cherecheş a candidat fiind după gratii încă din 27 aprilie. Cu toate acestea, graţie unei echipe de comunicare extrem de eficiente el a fost la fel de prezent în campanie - în primul rând pe Facebook.

În stradă de pe la mijlocul lunii mai au ieşit în stradă echipe de campanie în numele său. Băimărenii au primit şi în cutia poştală scrisori din închisoare.

Pe Facebook, 66.000 de accesări are doar una dintre postările edilului. Echipa a cerut să-i fie distribuite masiv mesajele care arată că edilul candidează chiar şi de după gratii, că grupuri de interese economice şi politice vor să-l oprească în acest demers din dorinţa de a-l elimina din cursa pentru un nou mandat. Iar el este nevinovat.

Toate detaliile legate de strategia câştigătoare a lui Cătălin Cherecheş pentru un nou mandat la primăria Baia Mare, în materialul realizat pentru ''Subiectiv'' de Oana Zamfir.
Magistraţii Tribunalului Maramureş au respins marţi cererea formulată de Cătălin Cherecheş de a fi cercetat sub control judiciar pe cauţiune.

Cătălin Cherecheş, proaspăt reales primar al oraşului Baia Mare, a depus în instanţă o cerere de a fi cercetat sub control judiciar sub cauţiune. Instanţa a respins marţi cererea, iar edilul din Baia Mare a fost adus din nou la Cluj şi plasat în arest preventiv la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla. Acesta a contestat deja decizia.

Cherecheş a fost reţinut de procurorii DNA Cluj într-o cauză penală care vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2015 – 2016, în legătură cu finanțarea Clubului sportiv F.C. Municipal Baia Mare.

Cherecheş a fost reţinut şi apoi arestat, după ce a fost prins în flagrant primind 30.000 de lei mită în biroul său de la Primărie.


Comentarii

Nicolae Tarcea Dupa parerea mea indiferent de cat de activi au fost in campania electorala cei din echipa d-lui Chereches alegatorii din Baia Mare n-au nicio justificare pentru alegerea facuta. Prin aceasta alegere ne-am facut de ras in toata lumea. Ca la noi la nimeni.

9 iunie 2016 5:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.