Steaua şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, singura echipă avantajată de acest rezultat fiind Dinamo, care rămâne la aceeaşi distanţă de puncte faţă de cele două rivale.

Cel mai încins moment al partidei de aseară s-a petrecut în minutul 66, atunci când după un duel mai tare între Coman şi Prepeliţă, jucătorii celor două echipe au format un meleu în care s-au împărţit mai mulţi pumni.

Constantin Dănilescu, directorul sportiv al "câinilor", cere Comisiilor să se autosesizeze şi să analizeze probele video pentru suspendarea jucătorilor care şi-au împărţit mai multe lovituri.

"Comisiile Ligii nu mai trebuie să stea cu mâinile în sân şi trebuie să se autosesizeze. Mai mulţi jucători trebuiau eliminaţi după acel meleu. Nu mai putem să ne ascundem, Comisiile trebuie să ia atitudine. Chiar Răzvan Lucescu a spus că s-au dat prea mulţi pumni şi că nu ştie de ce a fost eliminat doar Alexa. Rezultatul din derby avantajează pe Dinamo" a spus Constantin Dănilescu la gsptv.

Integral pe ProSportComentarii

steaua pina la moarte dinamo alias rusinea nationala sa vorbeasca cind are dreptu....indignati degeaba....va vine si voua rindu

25 octombrie 2011 21:54

rui duarte care e treaba voastra, ma? bai..ciudatilor, iar va pregatiti de liga campionilor ? sa va fie de cap ! de la brasov i s-a tras stelei anu' trecut, tot de la brasov vi se va tragea si voua, nulitatilor...

25 octombrie 2011 21:02

(rico) PORCEA NU MAI VINE IN ROMANIA VA FI ARESTAT PE AEROPORT IN DIRECT !! TRAVESTITU ALIN(A) IO TRAGE LU BUTELIE IN PARTZ..

25 octombrie 2011 11:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.