Conducerea Palatului Copiiilor din Iaşi nu ştie cu exactitate cine sunt copiii care se deplasau spre festivalul de folclor de la Arad. Directorul instituţiei a explicat că nu deţine aceste date din cauză că profesorul organizator ar fi plecat cu ele spre Arad. Mai mult, conducerea Palatului Copiilor nu poate oferi o explicaţie pentru numărul mai puţin de locuri din autocar, faţă de cât solicitase în contract.

Conducerea Palatului Copiiilor din Iaşi nu ştie cu exactitate cine sunt copiii care se deplasau spre festivalul de folclor de la Arad.

Directorul instituţiei, Claudia Ciobanu, a explicat că neconcordanţele dintre cifrele oferite de autorităţile din Braşov şi cele pe care le are sunt determinate de faptul că profesorul care s-a ocupat de participarea la festival ar fi înaintat conducerii o listă cu mai multe nume care urmau să participe la festival, în timp ce azi-dimineaţă ar fi plecat spre Arad 25 de copii.

Directorul a precizat că ar fi primit o listă mai numeroasă pentru că acolo erau trecute şi rezervele, în cazul în care un copil nu putea participa.Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.