PNL va susține Guvernul atât timp cât consideră că Executivul își respectă programul de guvernare, a declarat copreședintele Vasile Balga, marți, la Parlament. "Noi susținem în continuare și nu s-a cerut sub nicio formă să ne îndepărtăm de Guvernul Cioloș. (...) Analizăm și atât timp cât considerăm că-și respectă programul de guvernare mergem înainte", a declarat Vasile Blaga la finalul întâlnirii avută de conducerea liberală cu premierul Dacian Cioloș. Copreședintele Alina Gorghiu a spus, la rândul său, că în cadrul discuțiilor cu premierul acestuia nu i-au fost făcute reproșuri. "Nu a fost niciun fel de întâlnire a cărei concluzie să fie dezbinarea sau ruperea noastră de Guvern. Nici pomeneală, ar fi vrut PSD să vadă așa ceva. A fost o întâlnire în care toată lumea a spus ce probleme există în viziunea noastră.(...) Am discutat foarte deschis, foarte onest despre cum vedem noi colaborarea cu Guvernul Cioloș care, în percepția publică, este pus în dreptul PNL. Am încercat să analizăm toate lucrurile care nu au mers suficient de bine, toate lucrurile care au mers prost, astfel încât să avem un parcurs mult mai lin pe mai departe și o colaborare mult mai bună", a declarat Gorghiu.Integral pe AgerpresComentarii

Pentru a pacali bizonii mioritici securistii vechi si noi din gasca neobolsevica si prorusa a lui ILICI ILIESCU si-au tot schimbat firma (FSN, PDSR, PSD, USL ) s-au inmultit prin sciziparitate doctrinara(PSM, PRM, PUNR, PDA, PU, PC, UNPR ,PRU,PSB , PSR, PND , PER), dar ramin aceeiasi escroci si hoti , slugi ale Moscovei care mai cred si azi ca lumina vine de la Rasarit si care se pricep doar sa fure si sa distruga in jurul lor. Nu intimplator PSD este singurul partid din Romania care are un fost Prim Ministru recidivist Adrian Nastase , cel mai corupt si mai hot politician roman din toate timpurile, si un alt fost Prm Ministru recent Ponta, rusine a Romaniei, hot , incompetent , plagiator si mincinos patologic trimis in judecata , cu o droaie de ministri si de politicieni de virf condamnati sau pe cale de a fi si cu un presedinte de partid condamnat definitiv si care se viseaza din toamna Prim Ministru.

22 iunie 2016 14:59

coco Sustineti-l ca vine taomna acusi acusi si cred ca dracul va mai voteaza.Toti comunistii din PDL au devenit de DREAPTA.

22 iunie 2016 10:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.