09.06: 51.9% dintre cetățeni britanici au votat pentru ieșirea Marii Britanii din UE, în timp ce 48.1% au optat pentru rămânerea în blocul comunitar, arată BBC, după încheierea numărătorii.

Astfel, 17,410,742 au votat pentru, iar 16,141,241 - împotriva Brexitului.

09.01: Liderul extremist Nigel Farage i-a cerut demisia premierului David Cameron. Au început să apară voci care cer referendumuri pentru ieșirea din UE și în alte țări: Franța, Irlanda și Olanda.

Doar două din cele 382 de cricumscripții electorale mai au de anunțat rezultatele după numărarea buletinelor de vot. Potrivit BBC,
17,176,006 au optat pentru ieșirea Marii Britanii din UE, în timp ce 15,952,444 susțin rămânerea în blocul comunitar.

După anunțarea rezultatului parțial pentru ieșirea Marii Britanii din UE, lira sterlină s-a prăbușit  la cel mai slab nivel din 1985 încoace.Integral pe România LiberăComentarii

Basescu Iara ai aparut postac platit de penali Psd @Ghe Craioveanu ,,sa il lingi in cur pe javra imputita penala Ponta , dute in ma-ta tot cu jegul si imputitule tigan Albanez,, Ponta si nu ii mai pomeni numele ca ne faci sa vomitam cand auzim de plagiatorul ,mincinosul si acoperutul tigan Albanez..

24 iunie 2016 22:24

@analfabetuldeserviciu Ai fost pe faza, analfabetule!

24 iunie 2016 16:19

stop locul Romaniei este in Federatia Rusa , sa vazut la vot cati au votat comunistii din psd in romania!! afar din EU cu tiganii si cersetorii cu prostituatele si pedofilii!!

24 iunie 2016 14:49

FRED Cade cum nu se poate mai rau pentru Romania din punct de vedere economic , social . Oricum , urmeaza o asezare in matca a lucrurilor , o revenire la normalitate , caci prea o luasera razna .

24 iunie 2016 14:26

Anglia nu are constitutie,ci nuamai acte cu caracter constitutional.Deci referendum-ul este valabil. Dl suparat,de la ora 10.31,ma scuzati ca am exprimat un sentiment prin istorie comparativa.Adica am trimis la noi,la referendum-ul de pomina,neaprobat de CCR.Pentru ca eu, cititi cum sunt , va spun ca Marea Britanie nu are o constitutie si cu atat mai mult o curte constitutionala.Ei, englezii,nu concep ca guvernul sa triseze,sau mai rau,sa ia decizii la impusul strazii,pardon,al tinerilor adanc motivati de democratie .Asa ca nu sunt chiar tampit,cum va exprimati domnia voastra mai brutal sau elegant,depinde ....

24 iunie 2016 13:31

iulian Vox populi, vox Dei!

24 iunie 2016 12:01

Economic nu stiu cine pierde, o piata ca a Angliei gasesi mai greu.Dar un spirit civic,merita sa ras Referendum-ul nu va fi valabil.Curtea Constitutionala a Angliei va constata ca nu s-a implinit numarul de votanti.Cu toate acestea ,ma bucur ca o natiune mare da un exemplu mare-vrem globalizare,dar nu impusade 2-3 puternici.Poate guvernul provizaoriu de la noi,are de invatat,ca nu tot ce vine de le UE poate fi digerat.Cotele de emigranti ,de ex,acordul cu FMI,pretul stabilit de UE la produsele roamnesti,deciziile parlamentului privind problemele sociale,etc.Chiar demonstratiile de strada pot gandi ca nu mai merge cu solutii globale,si nici cu lozincile antisistem.

24 iunie 2016 10:16

OTTO O ZI ISTORICA !! MA BUCUR CA AU IESIT SI VOR URMA SI ALTE TARI !! ASISTATI SOCIALI CERSETORII SI HOTII DE BANCOMATE AU FACUT MANDRA ROMANIA , ROMANIA SE VA PRABUSI ECONOMIC CA SOCIAL E IN GAURA , E TIMPUL HOTIEI CA PE TIMPUL LUI ILIESCU , PONTA SI AI LUI CHEFUIESC!

24 iunie 2016 9:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.