O majoritate solidă de 69 la sută dintre americani cred că eutanasia este acceptabilă și mai mult de jumătate dintre aceștia susțin sinuciderea asistată de medic, potrivit unui sondaj Gallup, citat de agenția Xinhua.

Un procent de 51 la sută dintre americani spun ca ar lua în considerare încheierea propriei lor vieți dacă ar fi diagnosticați cu boli terminale, potrivit acestui sondaj.

Aceste rezultate exprimă o tendință inversă față de cea din anii '40 și '50 când majoritatea americanilor considerau o astfel de practică drept ilegală. În anii '50, doar 36 la sută dintre americani considerau că un medic poate pune capăt vieții pacientului prin mijloace nedureroase în cazul în care pacientul solicita acest lucru.
Integral pe AgerpresComentarii

PRECIZARE: Reamintim cititorilor noistri ca si în ... Germania (aflata pe atunci sub cârmuirea omologului d-lui Obanana, cancelarul Adolf Hitler, n.red.) eutanasia era EXTREM de îndragita si practicata pe scara larga (de URSS-ul lui Stalin, aliatul de nadejde al SUA în acele vremuri, ce sa mai vorbim, n.red.)! Cu respect, "noul" Ager-Poolla-Press

27 iunie 2016 9:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.