Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni că a discutat cu reprezentanții RATB despre demararea unui program pentru dotarea tuturor autobuzelor cu aer condiționat.

Ea a anunțat că, în cursul zilei de marți, va avea o întâlnire atât cu managementul, cât și cu sindicatele RATB, urmând să le transmită o serie de solicitări ale primarilor de sectoare.

"Din cele 1.000 de autobuze RATB, 300 sunt în autobaze, în parcări, și doar 700 sunt pe teren. Din nefericire, din aceste 700 de autobuze, doar jumătate au aer condiționat. (...) Am discutat atât cu managementul, cât și cu liderii de sindicat de la RATB să începem un program prin care autobuzele să fie dotate cu aer condiționat. Din nefericire, uzina RATB poate să monteze doar 50 — 60 de astfel de aparate în interval de o lună. (...) Costul pentru o climă la un autobuz ar fi de 10.000 de euro. Eu cred că putem să găsim și variante mai economicoase, mai ieftine", a spus edilul, într-o conferință de presă susținută la sediul PMB.
Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.