Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a declarat miercuri că şi-ar dori ca premierul Dacian Cioloş să candideze din partea liberalilor la parlamentare.

"Eu, personal, cel mai mult mi-aş dori să-l văd pe domnul Cioloş candidat al Partidului Naţional Liberal la parlamentare şi evident pentru funcţia de prim-ministru şi am fi mai mult decât onoraţi dacă ar fi pe lista de Bucureşti. Dacă domnia sa decide să rămână independent, aşa cum pare în acest moment, vom vedea în ce măsură într-un anume proiect comun pe care îl putem facem cu domnia sa, chiar dacă nu va fi membru PNL, anumiţi miniştri din Cabinet care au simpatii şi orientări liberale, de dreapta, să se regăsească la noi. Aceasta e o chestiune pe care nu o să o gestionez eu neapărat, ci va fi gestionată de conducerea centrală, mai precis de cei doi copreşedinţi", a spus Buşoi la sediul PNL Bucureşti.

Întrebat dacă poate fi un proiect cu Cioloş dar fără ca acesta şi acei miniştri să intre în PNL, Buşoi a răspuns poate să fie şi aceasta o posibilitate.

"Este prematur să spunem ce vom face. Sunt mai multe posibilităţi. Una este aceea de a veni în PNL şi de a fi susţinut cu toată forţa de PNL, alta este să rămână independent şi să fie susţinut de PNL pentru a fi prim-ministru. Sunt variante pe care le explorăm. (...) Oricare dintre aceste variante poate fi una fezabilă şi bună pentru bătălia politică în această toamnă", a conchis liderul PNL Bucureşti.


Comentarii

"De când Dacian Cioloş este prim-ministru au intrat în ţară 3 miliarde de euro, absorbţie pe exerciţ Am ridicat rata de absorbţie cu 20%, de la 1 noiembrie până la 8 august. La finalul acestui an, estimăm o absorbţie de 3,4 miliarde de euro, însă mai importantă este luna martie 2017, data la care ar trebui să închidem programele operaţionale 2007 - 2013. Vrem să închidem pe 80% rată de absorbţie. Se poate face dacă păstrăm ritmul în care trimitem facturi la Comisia Europeană", a explicat ministrul Fondurilor Europene, la Digi 24.

22 august 2016 8:15

Lute cat va mai ascundeti sub pulpana unuia sau a altuia ??Oricum ati facut PNL-ul zob iar PDL -ul pe nesimtite isi schimba blana iar penalii se distreaza la greu !!

17 august 2016 20:41

Mihai Foarte bine, doar asa va fi facut praf ce a mai ramas din PNL. Decat cu Gorghiu, Blaga si restul PDL-istilor in componenta, mai bine sa dispara de tot. Pacat ca asa un partid a incaput pe mana unor cozi de topor care l-au distrus. Doar Ciolos le mai lipseste!

17 august 2016 20:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.