Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, duminică, la venirea la Colegiului Director al PDL, că primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a profitat de pe urma faptului că nu a existat cineva care să-i dea replica în Bucureşti, potrivit Mediafax.

Întrebat cum comentează afirmaţiile preşedintelui potrivit cărora în acest moment primarul Capitalei, Sorin Oprescu, "este foarte greu de bătut" în alegeri, Cristian Preda a spus: "Oprescu a profitat de pe urma faptului că nu a existat cineva care să-i dea replica în Bucureşti".

Preda a menţionat că actualul primar general "a făcut lucruri bune, nimeni nu spune altceva, a şi terminat unele din lucrările începute de foştii primari, Băsescu şi Videanu".

"Nu a avut un adversar ori, în democraţie, există şi competiţie politică. Nu e cazul să facem ce au făcut PSD şi PNL, respectiv să nu punem un contracandidat. Este anormal", a mai spus Preda.

El a precizat că în prezent se caută în PDL cel mai bun candidat.

"Căutăm, cred că era bine dacă aveam un candidat mai demult", a spus Preda.

Europarlamentarul a precizat că personal susţine ideea unui "candidat coerent" şi a adăugat că în opinia sa există resurse în partid pentru găsirea unei persoane. "Sunt mai mulţi care stau bine", a mai spus Preda.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV, că în acest moment primarul Capitalei, Sorin Oprescu, "este foarte greu de bătut" în alegeri, el adăugând însă că, indiferent de acest lucru, "în politică trebuie să ai candidaţi".

Întrebat dacă PDL are un candidat care să îl poată învinge pe Sorin Oprescu, preşedintele a spus: "Nu. Eu cred că în momentul de faţă Sorin Oprescu e foarte greu de bătut".

Şeful statului a adăugat însă că, indiferent de această situaţie, trebuie propuşi candidaţi.

"Trebuie să joci că asta e politica. În politică, trebuie să ai candidaţi", a spus el.

Integral pe România LiberăComentarii

adevarul absolut bai retardatule,Oprescu a fost ales mai mult pt. ca bucurestenii s-au saturat de furturile facute de lichelele Traian Basescu si Adrian Videanu cat au avut cheile de la primarie pe mana.o sa beliti cariciul voi si la primaria Capitalei,si la Parlamentare.am o presimtire ca si licheaua de Liviu Negoita va ramane fara mosie.dupa Parlamentare o sa fie mishto de tot,o sa va suspendam si Javra Ordinara si o sa incepem curatirea Parchetului General.DNA,ANI,SIE,SRI,STS,CCR si al tuturor institutiilor pe care le-ati infestat cu paduchii portocalii si sa va trimitem dupa gratii,porcine corupte si imputite ce sunteti!!!

11 martie 2012 19:08

mircea Homunculul asta profitor pana la greata este intr-un delir continuu,ca si modelul sau in viata,NEDEMNUL de la COTROCENI.

11 martie 2012 18:47

bucurestiul Prostuleeeee, nu ati avut pe nimeni sa bagati in fata ,asta este adevarul, si nici NU o sa aveti!

11 martie 2012 18:41

Un alt chiombalau! Bai Cristi, universitar parat, ar trebui sa ai si ceva in tartacuta ca sa-i dai replici lui Oprescu, dar tu nu ai decat balbe. Doctorul are macar umor si, cand se apuca de o treaba, o face. Tu, vai de mama ta, te-a scos Constantinescu din anonimat ca sa aiba cine sa-l injure mai apoi !!!

11 martie 2012 18:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.