Gabriel Oprea a fost salvat de colegii săi. 73 de senatori, majoritatea de la PSD, au votat „împotriva“ solicitării DNA, iar 45 au votat „pentru“ solicitarea DNA. În acest dosar Oprea e acuzat de ucidere din culpă în cazul Bogdan Gigină, motopoliţistul care şi-a pierdut viaţa în timp ce-i deschidea coloana oficială fostului lider UNPR.

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a fost salvat de Justiţie de colegii săi senatori, după ce 73 de aleşi au votat „împotriva“ solicitării DNA, 45 „pentru“, iar şase s-au abţinut. Astfel, Senatul a făcut scut în jurul lui Gabriel Oprea, acuzat de procurorii DNA de ucidere din culpă în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină. Foştii parteneri de guvernare, PSD, colegii din vechiul UNPR, şi ALDE, au reuşit să strângă majoritatea să-l scape pe Oprea de această acuzaţie a DNA, în timp ce liberalii au votat la vedere. Fostul vicepremier a mers în faţa colegilor săi şi s-a apărat. „Unii colegi din sală îmi sunt prieteni, alţii nu. Aş vrea să vorbesc despre dreptate. Mi se pare halucinant. În seara tragediei veneam de la o instituţie pe linia securităţii naţionale, nu de la restaurant. În jur de orele 19 aveam antemergătorul în faţă. Viteza maşinii de poliţie avea viteză legală“, a declarat Gabriel Oprea de la tribuna Senatului într-o înşiruire de fraze care de multe ori nu aveau coerenţă.

Integral în Adevărul

Integral pe AdevărulComentarii

roman P.S.D.-istii,care au votat in favoarea lui Oprea sant ca si el NU NE MIRAM ,DIN MOMENT CE DRAGNEA ESTE SI EL CONDAMNAT .Asa ca legile aprobate de Senatori .sant in favoarea lor,si SANT aplicate doar la unul ce fura o gaina ..MARE RUSINE !!!!

20 septembrie 2016 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.