Nu sunt de acord cu teoriile Oliviei Steer. Nu cred că vaccinul duce la autism, cum nu cred că un neuron vânjos vindecă o boală cruntă cum e cancerul. Mi se pare însă prea mult ca doamna Steer să fie executată public pe motiv că ar fi şefa unei secte care ne omoară copiii.

După comunicatul Ministerului Sănătăţii care anunţă oficial o epidemie de rujeolă şi condamnă „campaniile iresponsabile” împotriva vaccinării, apariţia Oliviei Steer într-o emisiune tv a declanşat un adevărat jihad pe reţelele de socializare.

Prin avalanşa de înjurături de pe Facebook, mi-a atras atenţia postarea unui prieten care citează un comunicat al Ministerului Sănătăţii, din 1 aprilie acest an. Direct de la sursă, la acea dată se semnala apariţia unui focar de rujeolă în judeţele Bistriţa şi Cluj, 79 de cazuri confirmate.
Integral pe GândulComentarii

euro-Paulus: Bine, dar chiar daca provoaca autism, ce are asta de-a face cu ... tziganii, nu?! Hai sa a fim sinceri, ce e de preferat - un tzgan-autist (care sta cuminte-n banca lui si tace-mâlc, n.m.), sau un tzigan-manelist & (pe deasupra si) contagios (nu ca as fi de acord cu vaccinatrea obligatorie, n.m.)? Cu respect, e-P

22 septembrie 2016 23:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.