Realizatorul ProTV Andi Moisescu, jurat la show-ul „Românii au talent”, își susține soția, pe Olivia Steer, după ce aceasta a fost atacată de mai multe personalități publice în ultima perioadă din cauza promovării metodelor alternative de tratament și a campaniilor anti vaccinare.

Olivia Steer s-a pronunțat public împotriva vaccinării și, mai nou, a mamografiilor. Olivia Steer invocă în sprijinul teoriilor sale diverse studii, opinia ei influențând numeroase persoane. Din acest motiv, soția lui Andi Moisescu a fost atacată de mai multe personalități și medici cunoscuți.Integral pe LibertateaComentarii

murphystologu` La idioti nu "tine" nici linsaju` mediatic ! Da-i apuca jalea adevarata cand sunt in faza terminala, faza care putea fi muuuult, foarte mult amanata daca-si vedeau de tratamentu` recomandat de medic ! ! Iar tu...Moisescule, trebe` ca vrei sa te inscrii intre...idioti - nu ???

23 septembrie 2016 11:35

Maria Are dreptate Olivia, oamenii ar trebui sa se informeze ( nu de la medici) cat de daunatoare sunt vaccinurile, sunt atatea studii stiintifice care au demonstrat acest lucru! Din pacate in tara noastra nu mai ai voie sa-ti spui parerea personala, ca se mobilizeaza imediat mafia medicamentelor si iti inchid gura! Daca Olivia nu ar fi avut dreptate, s-ar fi creat acest scandal? Ce spuneti? Mai tineti minte cand au murit bebelusii din Arges si a fost scoasa tap ispasitor pe nedrept firma Bradet? Si s-a dovedit la final ca nu din cauza produselor acestei firme au murit bebelusii ci din cauza vaccinurilor. Toti au fost vaccinati cu acelasi vaccin, care a fost adus din Khazastan, un vaccin TEST, pe copiii nostri care au fost COBAI. De ce nu se spune acest lucru??

23 septembrie 2016 11:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.