Profesia de politician este una "mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan", dar, în același timp, este și "o vocație", consideră senatorul ALDE Daniel Barbu, citat de Agerpres.

Senatorul Barbu a făcut aceste aprecieri vineri, în fața participanților la Liga Aleșilor Locali ALDE.

"V-ați ales o meserie grea. E cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner. (...) Meseria de politician este grea și foarte puțină lume știe de fapt ce faceți cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea și sâmbetele și duminicile. E o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. E mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan. Știm bine că, din păcate, și nu numai în România, dar la noi într-o manieră care este extrem de violentă, spațiul public a devenit un fel de teatru de operațiuni în care orice ales local sau național își riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi", a susținut senatorul Barbu.

Integral pe România LiberăComentarii

@gheorghe craioveanu Intelectual rasat? Vrei sa spui porc de rasa! Si cum iti permiti tu, slugoiule, sa numesti analfabeti pe unii doar pentru ca il critica pe porcul de barbu?! Cum sa compari un porc de politician cu un soldat erou care moare sau este ranit pentru ca tu, boule, sa te poti plimba prin Europa si sa nu fii in rand cu basarabenii sau ucrainienii sau belorusii?!

24 septembrie 2016 0:59

lucian56 Ce comparatie nefericita. Cata nesimtire. Nu prea este nimic de comentat.

23 septembrie 2016 20:02

Tariceanu=1 mil de euro mita Ce moaca de prost are asta ,,,mars la cacat boule ,,daca nu furati numeni nu are treaba cu voi,,,,imputitule,vezi ca seful tau a luat mita de 1 mil de euro doar pt o numire in functie...

23 septembrie 2016 19:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.