Vasile Blaga a fost citat, luni, să se prezinte din nou la audieri la sediul DNA din Ploieşti pentru a da declaraţii în dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influenţă. Fostul co-preşedinte PNL este acuzat de trafic de influenţă şi a fost plasat sub control judiciar încă din data de 4 octombrie.
Vasile Blaga a fost citat, luni, să se prezinte din nou la audieri la sediul DNA din Ploieşti pentru a da declaraţii în dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influenţă. Fostul co-preşedinte PNL este acuzat de procurorii anticorupţie că, în perioada 2011 – 2012, a primit în mai multe rânduri, prin interpuşi, suma de 200. 000 de euro, precum şi de la Gheorghe Ştefan, fost vicepreşedinte al PDL, suma de 500.000 de euro.

Banii erau daţi în urma unei înţelegeri între persoane aflate la conducerea formaţiunii politicie aflate în acea perioadă la guvernare, “ în sensul obţinerii de bani pentru partid”, conform procurorilor DNA.

Integral pe AdevărulComentarii

Kovesi nu-i începutul şi sfârşitul DNA. Hoţii tot la puşcărie vor ajunge , spre spaima lui Ghiţă & Co Ar fi inacceptabil ca, la un an de la Colectiv, banda pe care românii au alungat-o în octombrie 2015 să se întoarcă la putere, în loc să ajungă la puşcărie. Bătălia cu marii hoţi ai României, personajele care au sifonat sute de milioane de euro – „marii corupţi”, ca să folosesc un termen uzat – este la moment de răscruce. Niciodată nu au fost atât de agresivi şi de obraznici. Niciodată nu au simţit că sunt atât de aproape de a bloca toate instituţiile care li se opun, care le cercetează hoţiile, le fac dosare şi îi bagă în puşcărie. RL.

18 octombrie 2016 9:20

mafia basista - jaful secolului blaga, boc, basescu, videanu, macovei, au furat zeci de miliarde de euro si dna ii cerceteaza pentru trafic de influenta!

17 octombrie 2016 12:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.