Berbec

O atentie deosebita acordat apectului financiar al proiectelor si intelegerilor. Faceti ceea ce va ajuta sa va infrumusetati viata, indepliniti-va dorintele. Daca intr-un trecut nu prea indepartat au existat probleme serioase aparent imposibil de rezolvat, acum pot aparea sanse de depasire a acestora. Situatii imprevizibile v-ar putea invata ceva extrem de util. O zi buna pentru intalniri cu prietenii. Nu mizati numai pe dumnevoastra, daca intentionati sa intreprindeti ceva.

Taur

Barbatii nu trebuie sa spere in ajutor din partea femeilor, pe intuitia si originalitatea lor. Dar dispuneti de suficiente forte pentru a finaliza ceea ce ati inceput anterior. Este de dorit sa nu incepeti ceva nou astazi, la fel cum nu se recomanda semnarea unor documente importante sau prezenta la discutii, negocieri. Munca fizica este cea mai potrivit pentru aceasta zi. In plan personal, totul este linistit - puteti obtine intelegere din partea celor apropiati, daca nu aveti pretentii si nu va ganditi sa schimbati ceva. Productivitatea creste mai spre seara.

Gemeni

O zi care vi se va parea apasatoare din cauza numeroaselor treburi si obligatiuni. Dar are sens sa munciti mai mult decat de obicei pentru a avea timp liber pentru sine in zilele urmatoare. Va avea si mai mult sens, daca veti incerca sa gasiti solutie la o problema concreta. In relatiile personale nu incercati sa demonstrati nimic deosebit. Daca veti insista doar pe ideea dumneavoastra si nu veti auzi ce au de spus si ceilalti, riscati sa creati o stare conflictuala. Poate este mai bine sa cedati, sa acceptati un compromis.

Rac

Trebuie sa fiti prudent si foarte selectiv in ceea ce veti face astazi. Nu trebuti sa lansati ultimatuumuri, sa impuneti conditii, sa treceti dintr-o extrema in alta. Renuntati la vorbe goale si proiecte abstracte si treceti la lucruri mult mai practice. Verificati informatiile pe care le detineti, puneti lucrurile la locul lor. Nu complicati nimic, dar nu fugiti de momentele importante care apar in contactele cu persoane care va sunt extrem de utile.

Leu

Nu asteptati foarte multe de la aceasta zi, nu planificati rezolvarea unor chestiuni deosebite. Alegeti o singura activitate si lucrati pana nu veti simti ca rezultatul va multumeste. Va puteti inspira din experienta altora, dar puteti sa impartasiti si din experienta dumneavoastra. Spre sfarsitul zilei isi vor gasi rezolvarea o serie de probleme legate de gasirea de informatii necesare. Parca ati prinde aripi si sunteti gata sa solutionati imediat orice chestiune.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.