Olivia Steer a reușit să își pună o țară întreagă în cap, după ce a susținut sus și tare că vaccinurile asupra copiilor sunt nocive. Invitată marți (18 octombrie), la postul de radio Smart Fm, soția lui Andi Moisescu a continuat să-și susțină opiniile, care, după părerea ei, sunt nevinovate și are tot dreptul să și le expună public.

Olivia Steer a intors România pe dos. A fost pusă la zid, după ce a declarat că este împotriva vaccinurilor și că rata lor a scăzut foarte tare în țara noastră. Fosta vedetă tv este arătată cu degetul pentru că nu este cadru medical, însă comentariile ei vizavi de vaccinuri au influențat o mulțime de oameni.

Fosta prezentatoare tv a comentat din nou despre opiniile controversate legate de vaccinuri, în direct la Smart FM.

''De 26 de ani ni se spune ce să credem și ce să spunem. Comunismul n-a murit. oamenii nu pun la îndoială ce li se spune. Dar mai sunt unii care îşi cunosc drepturile, poate cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată a fost să fac facultatea de Drept. Ştiu care-mi sunt drepturile şi nu mi-e teamă să le folosesc. oamenii, în general, care nu au legătură cu mediul juridic, nu ştiu nimic despre asta, şi înclină să creadă tot ce le spune autoritatea. Asta se întâmplă peste tot, vezi în Norvegia, unde copiii le sunt luaţi oamenilor din cauza unor vini imaginare. Nici acolo nu ştiu oamenii ce drepturi au. Asta se întâmplă şi aici. Oamenii nu ştiau acum doi ani că vaccinurile nu sunt obligatorii. Nu poţi pune baza pe ce-ţi spune statul în chestiuni esenţiale pentru viaţă ta. Trebuie să te întrebi: oare ce se ascunde în spatele acestei decizii? Oare ce interese nebănuite există în spate? Scopul statului nu este să mă vadă pe mine bine, prosperând'', a comentat Olivia.

Aceasta a mai adăugat că opiniile ei au fost puse la zid și criticată din toate părțile.

''În momentul în care afirm că îmi doresc să existe un vaccin sigur cu care să-mi vaccinez copiii şi să-i pun la adăpost de orice boală contagioasă, eu cred că sunt extrem de moderată. Dar în momentul în care sesizez că în acele vaccinuri există nişte substanţe chimice, extrem de toxice, mercurul este în clasa nr 1 de risc a neurotoxinelor. Şi eu întreb ce caută o neurotoxină atât de puternică într-un vaccin pe care cineva vrea că eu să-l administrez copilului meu? Pun o întrebare. Nu sunt doctor, luaţi ce spun eu doar cu titlul de inventar. Oamenii abia acum află că în vaccinuri există substanţe toxice. Şi eu am crezut cândva în validitatea acestor vaccinuri şi m-am vaccinat până la un punct, în care m-am trezit şi-am început să-i spun doctorului de familie că am început să mă documentez şi mă îngrozesc de ceea ce aflu, nu a putut să-mi aducă niciun argument care să mă convingă să merg mai departe. Mi-a spus: "Dar e un caz la un milion". "Da, dar dumneavoastră puteţi să-mi garantaţi că nu va fi copilul meu acel caz dintr-un milion? Dumneavoastră aţi terminat medicina şi-mi spuneţi că aceste vaccinuri sunt sigure. Eu n-am terminat medicina, n-am de unde să ştiu. Eu am terminat Dreptul şi ştiu că, dacă ceva se întâmplă unui copil, cineva trebuie să răspundă. Luaţi pixul şi hârtia şi asumaţi-va răspunderea că nu va fi copilul meu cobaiul acestor cercetători. Ea s-a uitat la pix, la foaie şi înapoi la mine, şi-apoi a zis: "Ei, dacă nu vrei, asta e. Şi-n clipă aia mi-a fost limpede că minte".

Integral pe Click!Comentarii

uniti-salvam-nu ne vaccinam Intreaba-i pe cei nevaccinati ! Da`...numa` dupa ce se imbolnavesc !!! Nu....inainte !!!

19 octombrie 2016 11:19

iulian Mintiti. Nu si-a ridicat o tara intreaga in cap. Doar pe cei cu interese majore in industria farmaceutica si pe cei spalati pe creier de mas-media "libera". De ce nu ai voie sa pui intrebari? Mai ales anumite intrebari? Si daca totusi o faci, de ce raspunsul e pumnul in gura?

19 octombrie 2016 10:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.