Ambasadorul Statelor Unite la București, Hans Klemm, a precizat, pentru News.ro, că în calitate de american, susține căsătoriile între persoane de același sex. Cu toate acestea diplomatul a afirmat că fiecare țară, inclusiv România, trebuie să ia propria decizie în acest sens.

„Este un subiect sensibil. Aveţi dreptate, acum câţiva ani, în SUA Curtea Supremă a rezolvat cel puţin problema legală a căsătoriei între homosexuali, stabilind că este neconstituţional, ilegal, să negi căsătoriile civile cuplurilor de acelaşi sex. Prin urmare, ca american trebuie să susţin căsătoriile între homosexuali peste tot în lume", a declarat ambasadorul Hans Klemm, pentru News.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

Doru Homosexual imputit ce esti! Ai tupeul sa vii cu aceasta declaratie, fara nici o jena, intr-o tara crestina! Mars in tara ta dobitocule! Da' nu se gaseste careva sa-ti traga vreo doua ciomege peste spate, sa te trezesti unde te afli? Nu esti la ma-ta pe mosie, gunoiule!

26 octombrie 2016 16:12

Sile Africanul Te cer in casatorie, Boule! Promit sa-ti ciurui koor-ul cu o scula de 3 tzoli.

26 octombrie 2016 16:03

MEME SUA tara kooristilor si-a lelitzelor fara nici un capatai - legalizate, dar, si tara cu nr. record de bolnavi SIDA contagioasa. Mai du-te la furat, bai, Klema - agrafa de ambasador. Ce bine a dat SUA pana in prezent Romaniei?! Nimic. Inarmare aiurea, poluare maxima cu rachetele Deveselu, kooristi, SIDA, mizerie.

26 octombrie 2016 14:29

basel Păi, doi sunt căsătoriți deja : Klem cu Klaus, au înfiat unul tot de sexul lor, Kiolosi cu C :)

26 octombrie 2016 12:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.