Berbec

O zi lipsita de diversitate, dar o perioada buna pentru intalniri de afaceri si sedinte. Va puteti prezenta in fata sefilor sau a partenerilor cu o noua idee sau puteti propune regandirea unui proiect mai vechi, care s-a impotmolit la un moment dat nu din vina dumneavoastra, dar in care aveti mare incredere. Astazi puteti obtine un parteneriat reciproc avantajos. Atentie insa: nu va consumati energia pe probleme care va emotioneaza, dar fara potential.

Taur

In treburile curente poate fi inregistrat un progres neasteptat sau puteti gasi solutii originale. Trebuie sa faceti ce va dicteaza viata, reactionand rapid la noutati, fie ele oferte sau vesti. O zi buna pentru rezolvarea diferitelor treburi. Intalnirile si oamenii pe care-i cunoasteti astazi vor juca un rol insemnat in viata dumneavoastra. In relatiile personale puteti manifesta initiativa, dar fiti pregatit pentru concesii.

Gemeni

Partenerii va vor incredinta dreptul de a alege in chestiuni importante. Sunteti capabil sa confirmati sperantele celorlalti, dar va trebui sa reduceti cercul de interese personale. Astazi veti propune idei interesante pentru rezolvarea unor probleme actuale, unor sarcini de serviciu. Veti descoperi acel ceva care va asigura reusita. O zi buna pentru a invata ceva, pentru a face ordine in jurul dumneavoastra.

Rac

Fiti atent la parerile celor din jur, dar actionati dupa cum considerati ca este bine. Incercati sa finalizati o discutie care va intereseaza in mod deosebit. Disensiunile care vin din toate partile va obliga sa apelati la vocea intuitiei si sa alegeti varianta cea mai importanta. Trebuie sa fiti pregati pentru veti avea mult de munca in perioada urmatoare.

Leu

Activitatile de astazi va vor aduce mai multa satisfactie decat odihna. Aveti nevoie de o intuitie fina si de o evaluare corecta a circumstantelor. Incercati sa obtineti cat mai multe vesti noi si intalniti-va cu cati mai multi oameni. Este bine sa va ocupati de actiuni pregatitoare pentru ceea ce v-ati planificat in viitor. Nu va grabiti. Faceti mai confortabil mediul ambiant, faceti ordine in dulapuri, in cutii. Acordati ajutor, ascultati.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.