Berbec

Luna in Pesti va impiedica sa observati detaliile. Sunteti stapanit de emotii, parca suparat pe viata si nu va puteti concentra. Incercati sa ascultati mai mult si sa vorbiti mai putin. Evitati exagerarile, nu ridicati stacheta. Nu este cea mai buna zi pentru schimbari in cariera. Promisiunile vor fi incalcate. Nu trebuie sa va amestecati din dispute, sa incercati sa salvati ceva inutil. Greselile va vor costa multi nervi, iar in unele situatii si bani. Ar fi indicat sa petreceti aceasta zi in compania unei persoane in care aveti deplina incredere.

Taur

O zi plictisitoare chiar. Dar trebuie sa urmariti tendintele care se contureaza. Undeva se acumuleaza tensiune, nemultumire sau gradul de uzura a atins cote critice. Inca mai este timp pentru a indrepta lucrurile. Aveti grija cu persoanele cu care faceti cunostinta. Daca aveti vreun dubiu, incercati sa castigati timp. Nu participati la activitati dubioase. Daca stiti sa va opriti la timp, daca stiti sa cedati, puteti evita confictele.

Gemeni

Este foarte posibil sa fiti tras pe sfoara si sa suferiti niste pierderi. Dimineata leneviti mai mult ca de obicei. Nu trebuie sa plecati cu noaptea in cap in deplasare, mai ales daca destinatia are legatura cu apa. Si acasa sunt posibile probleme cu apa - inundatii, scurgeri. In egala masura, puteti simti ca sunteti plin de elan, stare care, spre seara, va fi inlocuita de apatie si oboseala. Puteti gasi iesirea dintr-o situatie incalcita, folosind o abordare emotionala.

Rac

Nu veti avea foarte mult de munca si, prin urmare, nu va veti remarca prin nimic deosebit. Vi se pare ca, in sfarsit, ati dobandit multastepata libertate de actiune, dar, din pacate, este o impresie falsa. Sunteti controlat si veti descoperi acest lucru intamplator. La mijlocul zilei s-ar putea sa aveti o cadere nervoasa, o stare proasta. Trebuie sa faceti pauze mai dese.

Leu

Luna in Pesti destrama atentia si va epuizeaza fortele. Gandurile nu stau locului si va concentrati cu greutate asupra lucrurilor concrete. Cea mai buna solutie este o zi libera. In cateva zile veti recupera tot. Un moment bun pentru a va definitiva planurile. Tot astazi va puteti ocupa de maldarul de hartii de pe birou.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.