Pe 14 noiembrie 2016 are loc un fenomen astronomic foarte rar. În această dată vom putea vedea o Super Lună, cea mai mare lună din ultimii 70 de ani. Iată cum influențează acest fenomen zodiacul.
Super Luna din 14 noiembrie - Berbec

Deși te plângi că ești înconjurat numai de oameni leneși, Super Luna din 14 noiembrie îți va oferi energia de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit un proiect în echipă, la care vei lucra din plin, pentru a suplini lipsa de interes a colegilor. Nu are de ce să îți pară rău, efortul tău va fi răsplătit pe măsură.
Super Luna din 14 noiembrie - Taur

Cu o Super Lună în Taur, toate planurile tale merg perfect. Acum este momentul să faci o investiție importantă, la care te gândești de mult. Se întrevăd noi oportunități din punct de vedere profesional, dar va trebui să cântărești bine fiecare opțiune, înainte de a lua o decizie.
Super Luna din 14 noiembrie - Gemeni

Super Luna din 14 noiembrie creează cadrul propice pentru studiu. Deci, este momentul potrivit să te înscrii la un curs de perfecționare sau să participi la seminarii de interes pentru job sau familie. Nu doar că vei socializa intens, dar în acest fel vei contribui și la creșterea stimei de sine.
Super Luna din 14 noiembrie - Rac

Te vei simți vlăguită, lipsită de chef și de energie. Tot ce îți dorești este să dormi și să mergi în concediu într-o zonă liniștită, departe de tumultul vieții cotidiene. Nu îți face griji, Super Luna nu te influențează decât o dată la 70 de ani, așa că îți vei reveni rapid.
Super Luna din 14 noiembrie - Leu

Te simți super optimistă, iar schimbarea asta de tonus este clar influențată de fenomenul astrologic din data de 14 noiembrie. Deși ai impresia că poți muta munții din loc, nu o mai face pe eroul în grupul de prieteni. Este posibil să faci niște promisiuni pe care nu le vei mai putea ține, odată ce Super Luna nu te va mai influența.

Integral pe Click pentru femeiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.