Berbec

Luna in Gemeni va exercita o influenta binefacatoare asupra treburilor care reclama adoptarea unor decizii rapide sau gasirea si prelucrarea unor informatii. Este o perioada buna pentru deplasari, pentru comunicare. Atrageti oameni, intrati usor in vorba cu ei. Va simtiti inspirat si pregatit sa rezolvati chestiunile curente. Esential este sa faceti lucurile pe rand, fara a amana nimic si fara a sari peste etape. Sunt posibile schimbari neprevaute. Controlati-va reactiile.

Taur

Vreti sa faceti totul dintr-odata. Trebuie sa fugiti de agitatia zilnica, sa stabiiti prioritati, sa eliminati factorii care va distrag atentia si sa va concentrati pe ceea ce este cu adevarat important pentru dumneavoastra. Va puteti ocupa de orice operatiune financiara sau afacere cu actiuni sau obligatiuni. Un moment bun pentru achizitii. Cu partenerii puteti descuta despre ceea ce va nelinisteste si care, la un moment dat, ar putea pune in pericol relatia.

Gemeni

Aveti multa capacitate de munca si vedeti foarte clar care sunt perspectivele dumneavoastra. Veti genera o gramata de propuneri atractive si la locul de munca si acasa. Marele dumneavoastra neajuns este ca vreti sa le faceti pe toate, sa fiti prezent oriunde, sa impuneti celorlalti planul dumneavoastra de actiune. O atitudine cu urmari la nivelul echipei. Ati putea deveni excesiv de pretentios Fiti prietenos, dar pastrati distanta.

Rac

O zi dificila, cu probleme care se dovedesc a fi peste capacitatea dumneavoastra de a le rezolva. Trebuie sa tineti sub control mai multe directii. Nu va lasati atras de un nou proiect, daca nu se inscrie in planul dumneavoatra de baza. Comunicati usor cu persoanele care impartasesc aceleasi obiective. Nu uitati de sanatate, incepeti tratamentul pe care l-ati amanat de ceva timp.

Leu

Este de preferat sa va concentrati pe chestiuni simple, care va sunt, oarecum, la indemana. Daca aveti unele neclaritati legate de niste planuri si intentii, grabiti-va sa aflati despre ce este vorba. O zi buna pentru dezbateri, pentru negocieri, intalniri cu prietenii, pentru adoptarea unei decizii, poate neasteptate, dar importante.

Integral pe Income MagazineComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.