Curtea de Apel Pitesti a stabilit, miercuri, pentru data de 18 ianuarie 2017, un nou termen in procesul privind casa din Sibiu pierduta de familia presedintelui Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Noul termen a fost acordat la solicitarea avocatului familiei prezidentiale, pentru a o putea introduce pe Carmen Iohannis in calitate de mostenitor al mamei sale, Georgeta Lazurca, la randul ei parte in proces. Pana pe 18 ianuarie, avocatul trebuie sa depuna la dosar certificatul de deces al Georgetei Lazurca, precum si dovada ca unicul sau mostenitor este Carmen Iohannis.

Avocatul celorlalte parti din dosar a apreciat insa ca cererea de acordare a unui nou termen reprezinta o dovada de rea-credinta.

Integral pe HotnewsComentarii

v Acest proces nu se va finaliza pina ghiolbanis va ocupa postul de presedinte, iar ulterior, avind in vedere functia avuta nu se va intimpla nimic, poate se prescrie, mai mor unii, altii, se pensioneaza, etc. Din pacate cei care au cumparat casele si-au ales sa "lupte" cu Ghiolbanis si cu "justitia lui".

7 decembrie 2016 16:04

nae Ce mai tergiversati solutia finala pentru hotia ordinara a presedintelui etnic german , UN PENAL NOTORIU !

7 decembrie 2016 14:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.