Premierul Dacian Cioloş a precizat, luni, la reuniunea Consiliului Naţional Tripartit, că, dacă viitorul guvern se va instala până la sfârşitul anului, va avea posibilitatea să aprobe nivelul salariului minim promis pentru 2017, iar dacă noul Cabinet se va instala la începutul anului viitor, actualul Executiv va da HG prin care să menţină nivelul actual al salariului minim şi în luna ianuarie 2017.

“Partidul care a câştigat alegerile şi-a stabilit o cifră clară în programul de guvernare, pe care şi-a asumat-o politic. Dacă acest guvern ar lua o decizie pe baza negocierilor cu sindicatele şi patronatele, cu o săptămână sau două înainte de instalarea noului guvern, ar putea fi acuzat că abuzează de responsabilitatea pe care o are. Pe de altă parte, în cazul în care acest guvern ar promova o Hotărâre cu acea sumă, ar însemna că ne-am asumat-o fără a avea vreo analiză în spate”, a declarat premierul Dacian Cioloş, citat într-un comunicat al Guvernului.

Integral pe AdevărulComentarii

Nicu si inca ceva: nu mai purta tu grija viitorului guvern ca n-ai fost in stare sa ai grija de-al tau. Fa-ti bagajele si du-te odata! Ai facut destul rau acestei tari.

13 decembrie 2016 0:40

vasile nicu si lute : sunteti prosti!

12 decembrie 2016 21:26

Nicu Mai Ciolos, fa-ti bagajele si ia-ti bilet de avion catre Bruxelles DOAR DUS! N-ar fi rau sa-l iei cu tine si pe marele mut. Si sa nu mai auzim de voi niciodata, lichelelor! Intoarceti-va la stapanii vostri.

12 decembrie 2016 20:57

Lute Mai baiete dar ce te agiti degeaba ,nu preiei fraiele PNL ca esti bun organizator si asa il poti ajuta pe seful mare !!

12 decembrie 2016 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.